Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ligue 1: Lille - Lyon

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 7.05 klo 0.00
Osuma
Lyon +0,5
1.94100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Kovakuntoiset Lille ja Lyon kohtaavat maanantain ratoksi Ranskassa!

Vahvan kauden Ligue 1:ssa pelannut Lille isännöi myöhäisherännäis-Lyonia Stade Pierre-Mauroylla maanantai-iltana. Lillen tarvitsisi vielä ohittaa parin pisteen päässä keikkuva Brest, jotta ensi kaudella päästäisiin suoraan Mestarien liigaan. Kotijoukkueen onneksi Brest kompuroi lauantaina Nantes-pelissä, joten homma on Paulo Fonsecan poppoolla omissa käsissä. Lyon on sen sijaan kirjoitushetkellä yhdeksäntenä ja viimeisille europaikoille on yhä saumat.

Fonsecan miehistö sai hiljattain lähtöpassit Konferenssiliigassa, mutta tällä on takuulla hyviäkin seurauksia, kun Ranskan liigan peleihin päästään lataamaan loppukaudesta kaikki mahdolliset paukut – onhan Mestarien liigaan yltäminen kuitenkin merkittävää urheilullisen näkökulman ohella myös taloudellisesti. Villa-pelien jälkeen Lillellä on kasassa kaksi voittoa ja tappio Monacolle. Kauden loput pelit ovat kaikki voitettavissa, joten hyvältä näyttää.

Isänniltä on sivussa maanantaina Andrej Ilić, Adam Ounas, Ignacio Miramón, Benjamin André ja Samuel Umtiti. 17 liigamaalia tällä kaudella iskenyt Jonathan David jatkaa tuttuun tapaan piikissä ja tulitukea odotellaan Edon Zhegrovalta, Yuzuf Yazicilta ja Rémy Cabellalta. Hákon Arnar Haraldsson on saanut myös viime aikoina paljon vastuuta hyökkäyspäässä.

Pierre Sagen käskyttämä Lyon otti viime kierroksella komean voiton Monacosta kotona ja keväällä peli-ilme on muutenkin ollut syyskauteen verrattuna täysin käänteinen. Lyon olisi ilman muuta matkalla Mestarien liigaan, jos alkukautta ei olisi vietetty juoksuhiekassa rämpien. Europeleihin selviytyäkseen Lyonin tulee sijoittua Ligue 1:ssa top kuuteen tai voittaa kuun lopussa Coupe de Francen finaalissa PSG.

Sagen ryhmä on vahvalla rosterilla reissussa maanantaina. Nicolás Tagliaficon kunto ei ole vielä satavarma, mutta muuten Les Gonesilla on parhaat pelurit tositoimissa. Henrique Silvaa voidaan odotella stunttaajaksi vasemmalle, jos argentiinalaispakki ei ole pelikykyinen.

Lyon ei luovu nahastaan helpolla!

Lille lähtee markkinoilla matsiin noin 50-pinnaisena suosikkina ja Lyonin puolesta kelpaa kyllä tästä lähtöasetelmasta lyödä vetoa. OL on ollut kevätkaudella yksi Ranskan parhaista joukkueista ja tulostakin on Sagen ryhmä tasaiseen tahtiin kaivanut. Otetaan lapulle Lyon +0,5 eli tasapelilläkin veto osuu.

Lyon +0,5
1.94100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.91100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!