Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Real Sociedad - Real Madrid

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 27.04 klo 0.00
Huti
Real Sociedad +0
1.91100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Europaikoista taisteleva Real Sociedad saa vieraakseen tulevan mestarin!

Viime viikonloppuna El Clásicon viime hetkillä voittanut Real Madrid pyrkii piakkoin varmistamaan La Ligan mestaruutensa ja perjantaina on seuraava testi Anoetalla Real Sociedadin vieraana. Carlo Ancelottin ryhmä jatkaa ensi viikolla Mestarien liigan pokaalijahtia Münchenissä, minkä takia tämä ottelu oikeastaan pelataankin jo perjantaina. Real Sociedad ei tyystin panoksetta perjantaihin ponnista, sillä europaikkojen suhteen piisaa vielä pelattavaa.

La Ligan seitsemänneksi sijoittuva joukkue selviää ensi kaudeksi Konferenssiliigaan ja Valencia painaa päälle kahdeksannelta sijalta. Kuudentena tällä hetkellä majaileva La Real on Valenciaa neljä pongoa edellä, joten mikään ei ole vielä tämän taiston suhteen varmaa. Perjantaihin Imanol Alguacilin ryhmä pääsee aivan kelpo vireessä, sillä nyt ei ole koettu tappiota viiteen otteluun ja maaleja on isketty viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen peliin.

Lasaretissa isänniltä on perjantaina Martín Merquelanz, Aihen Muñoz, Carlos Fernández, Kieran Tierney sekä Hamari Traoré. Javi Galán sekä ex-madridista Álvaro Odriozola avaavat näillä näkymin laitapakkeina. Ander Barrenetxea sekä Take Kubo ovat tyrkyllä hyökkäyksen laidoille, mutta Sheraldo Beckerkin voi nousta jommankumman kustannuksella avaukseen.

Läpi kauden ihailtavan vahvasti esiintynyt Real Madrid porskuttaa kohti kahta pokaalia, kun Mestarien liigassakin kaadettiin pilkuilla Manchester City ja seuraavaksi päästään tosiaan Bayern Münchenin kimppuun. Real vaikuttaakin tällä hetkellä kaikkein vahvimmalta joukkueelta UCL:n top nelosessa, mutta toki pari jättiläistä on vielä todennäköisesti kaadettava ennen kuin Wembleyllä päästään nostelemaan pokaalia.

Sivussa perjantaina Los Blancosilta ovat Thibaut Courtois, David Alaba, Jude Bellingham sekä Ferland Mendy. Sairastelusta toipunut Rodrygo on mukana kokoonpanossa, mutta todennäköisesti Brahim Díazille ja Joselulle on luvassa paikat avauskokoonpanossa ennen ensi viikon isoa europeliä.  

Real Sociedad ei antaudu helpolla Anoetalla!

Perjantaille otetaan lapulle hyvävireistä kotijoukkuetta, vetona on +0:n tasoitus eli tasapelillä panokset palautuvat. Real Madridille tärkeämpi ottelu odottelee ensi viikolla ja se näkyy myös Ancelottin peluutuksessa. Anoetalla Real Sociedad pystyy antamaan kierrättävälle Los Blancosille laadukkaan vastuksen.

Real Sociedad +0
1.91100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.89Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!