Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Real Betis - Real Sociedad

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 19.05 klo 22.00
Peli ohi
Betis +0
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Realit mittelevät Eurooppa-liigan paikasta Sevillan kuumassa illassa!

La Ligassa on ohjelmassa sunnuntaina kutkuttava mittelö, kun Eurooppa-liigan sijoituksista taistelevat Real Betis ja Real Sociedad kohtaavat Sevillan lämpimässä illassa Estadio Benito Villamarínilla. Viikon päästä pelataan vielä sarjan päätöskierros, mutta kun eroa on vain piste Imanol Alguacilin suojattien eduksi, on kyseessä kliseisesti ilmaistuna kuuden pisteen ottelu. Betisiähän uhkaa vielä valahtaminen kokonaan europelipaikkojen ulkopuolelle, jos viimeisillä kierroksilla ei napata riittävästi pisteitä.

Manuel Pellegrinin käskyttämä Los Verdiblancos on ollut kauden loppusuoralla oivassa vedossa. Viimeiseen kuuteen peliin ei ole hävitty kertaakaan ja näistä matseista on vieläpä kääntynyt neljä kappaletta Betisille suotuisasti. Johan tätä Sevillassa odotettiinkin, kun talvella tehtiin joukkueeseen todella kovia satsauksia.

Poissaoloja Betisillä piisaa vähän liikaakin. Aitor Ruibal kärsii pelikieltoa ja sairastuvan puolella ovat Guido Rodríguez, Germán Pezzella, Isco, Chimy Ávila, Cédric Bakambu ja Marc Bartra. Isoja epäselvyyksiä ei isäntien avauksessa pitäisi olla. Nabïl Fekir ottaa kymppipaikan Iscon poissaollessa.

Real Sociedadin kausi on ollut ok-tasoa siihen nähden, että Mestarien liiga vei joukkueen kapealta rungolta paljon resursseja. La Real selvisi kevääksi pudotuspeleihin asti, mutta PSG oli lopulta turhan kova vastustaja neljännesvälierissä. La Ligassa Imanolin ryhmän vahvuudet ovat olleet selkeästi alakerrassa – päästettyä maaliodottamaa on nimittäin koko kauden mittapuulla kolmanneksi vähiten Real Madridin ja Atléticon jälkeen.

Vierailta puuttuu Martín Merquelanz, Martín Zubimendi, Aihen Muñoz, Igor Zubeldia sekä Carlos Fernández. Javi Galán on pelikunnossa, mutta Kieran Tierney taitaa kuitenkin viedä vasemman pakin tontilla avauspaikan.

Tasabookkia tarjolla - betsit Betisille!

Kerroinasettelussa tarjoillaan sunnuntaille tasabookkia ja tästä syystä napataan positio Betisin puolelta. Kotietu painaa kuitenkin vaakakupissa ja vaikka poissaoloja on, pitäisi jalkeilla kuitenkin olla isännillä vahva kokoonpano. Täytyy muistaa, ettei Real Sociedadkaan pääse aivan parhaalla koosteella matsiin – Zubimendi on esimerkiksi huomattava poissaolo.

Betis +0
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.91100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!