Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Mallorca - Atlético Madrid

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 0.00
Huti
Mallorca +0,5
1.74Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

La Liga-illan päättää isojen panosten kamppailu Baleaareilla!

Vaivihkaa putoamiskamppailuun valahtanut Mallorca isännöi lauantain viimeisessä La Liga-ottelussa Atlético Madridia. Javier Aguirren piiskuroima kotijoukkue on enää kuuden pisteen päässä viivasta ja toki putoaminen vaikuttaa yhä erittäin epätodennäköiseltä, kun alakerran väeltä loppuu pian aika. Atléticollakin on vielä lauantain pelissä panosta, kun UCL-paikka on yhä varmistamatta – Athletic Bilbaoon on kuuden pisteen kaula.

Tällä kaudella Copa del Reyn finaaliin selvinnyt Mallorca on oikeastaan pelannut kelpo kauden, mutta epäonnea on ollut myös matkassa, jos vaikkapa maaliodottamalukuja tarkastellaan. Hyökkäyspäässähän Aguirren miehistö on ollut tällä sesongilla aika kelvoton, kun kasassa on vasta 27 tehtyä maalia. Tämä ei toisaalta ole valtava ihme, kun tiedetään joukkueen puolustusvoittoinen pelitapa.

Mallorcalla on lauantaina koko rosteri terveiden ja pelikelpoisten kirjoissa! José Manuel Copetella oli ottelun alla kuitenkin hieman nilkkavaivoja ja voi olla, ettei espanjalaistoppari avaa. Tässä tapauksessa Matija Nastasic tulisi Antonio Raíllon ja Martin Valjentin kaveriksi alakertaan. Näillä näkymin Giovanni González saa jatkaa oikealla ja Pablo Maffeo pelaa vasempana wingbackina.

Atlético nakutti viime kierroksella kolme osumaa Athletic Bilbaon nuottaan Estadio Metropolitanolla, mutta tällä kaudella Diego Simeonen ryhmän suorittaminen on ollut korostetusti heikompaa vieraskentillä. Hiljattain Atleti lähti laulukuoroon myös Mestarien liigassa, kun Dortmundin painetta ei kestetty Signal Iduna Parkilla. Loppukaudesta yritetään siis varmistaa sijoitus neljän joukossa, jotta ensi kaudellakin päästään tahkoamaan Sieniliigaa.

Atlético ei pääse lauantain matsiin aivan optimikokoonpanolla, kun Antoine Griezmannilla on pelikielto päällä. Memphis Depay ja Thomas Lemar jatkavat lasaretissa, joten vieraat ovat selkeästi hyökkäyksessä varamiehisiä. Gabriel Paulista on karistanut omat vaivansa. Näillä näkymin Simeone korvaa yläkerran poissaoloja normaalisti vasempana wingbackina viihtyvällä Samuel Linolla.

Atléticolle luvassa vaikea iltapuhde!

Mallorcan yltäminen vähintään tasapeliin maistuu lapulle. Atléticolla puuttuu reippaasti tulivoimaa hyökkäyksestä Griezmannin poissaolon takia ja isännät pääsevät kadehdittavasta tilanteesta matsiin, kun koko konkkaronkka on terveiden kirjoissa. Mallorcahan ei missään nimessä ole helppo rasti etenkään kotikentällä, joten Atletia voi hyvin tässä odotella pistemenetys.

Mallorca +0,5
1.74Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!