Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Granada - Valencia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 4.04 klo 23.00
Huti
Granada +0
2.32Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Eurooppaan pitkästä aikaa halajava Valencia vierailee torstaina La Ligan rästiottelussa Nuevo Los Cármenesilla Granadan kotistadionilla. Granada on toisella putoajan paikalla ja kun matkaa Celta Vigoon on jo 14 pistettä, on torstaina käytännössä José Ramón Sandovalin suojateilla pakkovoiton paikka.

Sandovalin debyytti Granadan penkin päässä ei jättänyt viikonloppuna jälkipolville kerrottavaa, kun Cádiz nappasi kotikentällään kolme pistettä. Viimeksi Granada on kyennyt kellistämään nimenomaan Cádizin tammikuun alussa eli nyt on menty jo kolme kuukautta ilman ainuttakaan voittoa. Ylipäätään koko kaudella Los Nazaríes on voittanut vain kahdesti kaikissa kilpailuissa ja kun maaliero näyttää -29:n pakkaslukemaa, on jo melko selvää miten kausi tulee päättymään Sierra Nevadan juurella.

Granada saa torstaiksi Lucas Boyén ja Myrto Uzunin takaisin tositoimiin sairastuvalta, joka ammottaakin nyt ilahduttavasti tyhjyyttään. Kaksikko tulee näillä näkymin avaukseen hyökkäyskolmikkoon Facundo Pellistrin kavereiksi. Keskikentällä Martin Hongla ja Gerard Gumbau taistelevat yhdestä tontista.

Loistokkaasti tällä kaudella omassa päässä luutinut Valencia on joutunut operoimaan jo hieman pidempään rajallisilla resursseilla, joten Rubén Baraja on tehnyt kiistatta erinomaista duunia seuran nuoriso-osaston kanssa. Viidessä viimeisessä ottelussa Valencian matseissa on jatkunut tuttu puolustusvoittoinen teema – vain Real Madrid-pelissä tehtiin yhteensä yli yksi osuma.

Lasaretissa Lepakoilla on Mouctar Diakhaby, José Gayà sekä Roman Yaremchuk. Hugo Duro ja Diego López avaavat näillä näkymin kärkiparina ja kippari Gayàn poissaoloa vasemman pakin tontilla pyrkii paikkaamaan Dimitri Foulquier. Sergi Canós lienee riittävän hyvässä kunnossa avaukseen.

Nappaako Granada kauden kolmannen voittonsa?

Torstain rästipelissä uskotaan markkinaa enemmän niin kutsutun ”new manager bouncen” voimaan. Kyseessä on ensimmäinen kotipeli Sandovalin alaisuudessa eikä Valencia varsinaisesti ole ollut pelillisesti niin timanttia, etteikö Granada kykenisi tasaväkisesti haastamaan. Granada saanee hyvän kotiyleisön tuen taakseen ja tästä lähtökohdasta kelpaa ponnistaa kohti voittoa.

Granada +0
2.32Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!