Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Granada - Real Madrid

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 21.30
Huti
Granada +1
1.77Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Vieläkö piskuinen Granada taistelee paikastaan auringossa?

La Ligasta näillä näkymin putoava Granada isännöi lauantaina mestaruuden jo hyvissä ajoin tänä keväänä varmistanutta Real Madridia Estadio Nuevo Los Cármenesilla. Granada on ottelussa ainoa panoksellinen osapuoli – 15 pistettä on vielä kerättävänä ja matkaa putoamisviivan päälle on 11 pongoa. Tilanne näyttää kovin lohduttomalta.

José Ramón Sandovalin käskyttämä kotijoukkue on hiljattain onnistunut kellistämään kotipeleissä Alavésin ja Osasunan, mutta tämä herääminen on tapahtunut auttamatta liian myöhään. Vaikka Granada voittaisi kaikki loput pelinsä, mikä on jo itsessään todella epätodennäköistä, saavat luultavasti edellä porskuttavat joukkueet kerättyä tarvittavat pisteet pysyäkseen Sandovalin miehistön edellä sarjataulukossa.

Granadalta on lauantain tärkeästä pelistä sivussa pelikieltoa kärsivä toppari Miguel Ángel Rubio, ex-Los Blancos-peluri Jesús Vallejo sekä lasaretissa oleva Antonio Puertas. Kamil Piatkowski tulee näillä näkymin toppariksi Ignasi Miquelin pariksi.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Carlo Ancelottin suojatit sen sijaan liitelevät tällä hetkellä aivan omissa korkeuksissaan. La Liga on ollut valkopaidoille keväällä lastenleikkiä ja Mestarien liigassa kaadettiin peräjälkeen RB Leipzig, Manchester City ja viimeisimpänä tuttuun Real Madrid-tyyliin Bayern München. Tällä kertaa ratkaisijana Santiago Bernabéun välieräottelussa oli kaksi maalia lopussa iskenyt Joselu. Ancelotti antanee lepoa avainmiehilleen Nuevo Los Cármenesilla ja tähtäimessä on jo kesäkuun ensimmäisen päivän UCL-finaali Dortmundia vastaan, jota varten valmistautuminen aloitetaan jo nyt.

Realille tuli keskiviikon pelistä myös hieman jobinpostia, kun Aurélien Tchouaméni loukkaantui ja ilmeisesti UCL-loppuottelukin voi olla vaarassa. David Alaba oli jo ennestään sairastuvalla. Thibaut Courtoisia ajetaan todennäköisesti sisään Dortmund-ottelua silmällä pitäen, joten Andriy Luninin pelit voivat olla pelatut tämän kevään osalta.

Motivaatiotilanteita syytä alleviivata!

Granadalle maistuu ottaa näillä kertoimilla peliä. Realilla ei ole enää panoksia ja esimerkiksi yläkerran kooste menee luultavasti täysin uusiksi. Granada ei ole toki kaksinen porukka, mutta motivaatioetuja on tässä vaiheessa kautta jo painotettava, etenkin tässä tilanteessa, kun vastustajalla on alla iso ja tunteikas euroilta. Granada +1 on pelivalintana.

Granada +1
1.77Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!