Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Girona - Villarreal

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 15.05 klo 1.00
Peli ohi
1X2 Girona
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Gironalla tähtäimessä La Ligan kakkossija!

La Ligassa yhä sensaatiomaisesti sarjakakkosena viilettävä Girona pyrkii palaamaan yhden tasapelin jälkeen jälleen voittojen tielle tiistaina Montilivillä. Vastassa on heikon kauden pelannut Villarreal, joka on tosin kaikessa hiljaisuudessa noussut hätyyttelemään viimeisiä europaikkoja sarjataulukossa. Gironallakin piisaa vielä motivaatiota, kun Barcelonan kolmanneksi jättämällä pääsisi ensi talven Espanjan Supercupiin Saudi Arabiaan.

Girona on roikkunut mukana kärkikahinoissa jo syksystä asti. Mestaruustaistossa Míchelin miehistö joutui taipumaan jo melko hyvissä ajoin, mutta tokkopa Gironan mestaruusmahdollisuuksiin oikeasti missään vaiheessa oikeasti uskottiin. Toinen tai kolmas sija olisi uskomattoman hieno saavutus katalaaneilta ja juuri nyt näyttää siltä, ettei neljäntenä majaileva Atlético enää Míchelin suojattien etumatkaa kuro umpeen.

Isännillä on tiistaina hieman ongelmia oikean pakin tontilla, kun Arnau Martínez kärsii pelikieltoa eikä Yan Couto ole täydessä kunnossa. Christian Stuani, Borja García sekä muutama nuoriso-osaston pelaaja on lasaretissa. Valery Fernández voi tarvittaessa tuurata alakerrassa oikealla.

Villarrealin miesten pohkeissa lienee tiistaina hieman karstaa, kun Gironaan nähdä lepoaikaa jää päivän verran vähemmän. Marcelino García Toralin käskyttämä Keltainen sukellusvene pelasi lauantaina tapahtumarikkaan matsin Sevillaa vastaan ja lopulta voittokin saatiin kairattua Alexander Sörlothin lisäajan osumalla! Villarrealin on pitkälti voitettava kauden loput pelit, jotta europeleihin voitaisiin päästä ensi kaudeksi – tuskinpa tässä sentään Marcelinon poppoo onnistuu.

Sivussa vierailta on Juan Foyth, Francis Coquelin, Yéremi Pino ja Denis Suárez. Gerard Morenon, Alberto Morenon ja Alfonso Pedrazan pelikunto selvinnee viimeistään ottelupäivän aamuna. Jorge Cuenca tuuraillee vasempana pakkina ja Gonçalo Guedes on valmiina hyppäämään laatikkoon Sörlothin kärkipariksi.

Míchelin miehistö ei kotona hevillä taivu!

Gironan suoran voiton puolesta päästään ottamaan vielä näillä kertoimilla positiota. Villarrealilla on vain kaksi täyttä lepopäivää ja sivussa on monta kelpo pelimiestä. Girona on ollut kotiviheriöllä tällä kaudella jäätävän kova yhdistelmä ja vain Real Madrid on kyennyt Montiliviltä pisteet naaraamaan. Eiköhän Gironan upea kausi saa jatkoa tiistaina kotiyleisön edessä!

1X2 Girona
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.69100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!