Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Barcelona - Real Sociedad

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 14.05 klo 0.00
Peli ohi
Molemmat tekevät maalin
1.85Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Barcelona ja Real Sociedad kohtaavat maanantain ratoksi La Ligassa!

La Ligassa pelaillaan viimeisiä kierroksia pois alta, mutta panoksia vielä riittää toki monessa ottelussa. Barcelona isännöi Estadi Olímpic Lluís Companysilla Real Sociedadia ja tällä parivaljakolla ei ole vielä loppusijoitukset selvillä. Barcelona on kolmantena, mutta Gironan edelle voitaisiin nousta voittamalla maanantain ottelu. Real Sociedad on sen sijaan jahtaamassa Eurooppa-liigan paikkaa ja kuudes sija tulisi tätä varten varmistaa.

Xavi Hernándezin piiskaaman Barcelonan kausi on jättänyt takuuvarmasti kannattajille karvaan maun suuhun. Mestarien liigassa edettiin puolivälieriin, mutta isoon pettymykseen päättyi joka tapauksessa taas kerran seuran eurokevät, kun PSG nappasi vieraista murskavoiton Ronald Araújon lennettyä suihkuun aikaisessa vaiheessa. La Ligassa taas Real Madrid on ollut ylivoimaisesti sarjan paras joukkue eikä Barçalla lopulta ollut mitään sanomista mestaruustaistossa.

Kokoonpanotilanne kotijoukkueella on kelvollinen. Gavi, Alejandro Balde ja Frenkie de Jong palaavat tositoimiin ensi kaudella eli kauden loput pelit on pelattava hieman varamiehisillä avauskoosteilla keskikentän osalta.

Tällä sesongilla Mestarien liigassa mahtavasti esiintynyt Real Sociedad sai lähtöpassit Barcelonan tavoin PSG:n käsittelyssä neljännesvälierissä. La Ligan puolella Txuri-Urdinin peliesitykset ovat olleet kauden mittaan huomattavasti europelejä tahmeampia, mutta Imanol Alguacilin ryhmä on kuitenkin saavuttamassa kunnioitettavan kuudennen tai seitsemännen sijan ilman merkittäviä kilpailijoiden suonenvetoja tai omia liukasteluja.

Vierasjoukkueelta Kieran Tierney on kuntoutunut kokoonpanoon, mutta skottipakki tuskin avaa. Sivussa ovat Aihen Muñoz, Martín Merquelanz, Igor Zubeldia, Martín Zubimendi, Javi Galán ja Carlos Fernández. Hamari Traoré avannee vasempana pakkina, jos Imanol ei raaski riskeerata Tierneyta.

Real Sociedad valmiina kurittamaan isäntien rakoilevaa puolustusta!

Lapulle maistuu maanantain koitokseen molempien joukkueiden maalinteko! Barcelonan puolustuspelaaminen on ollut viime peleissä taas yltä päältä surkeaa ja motivoitunut vieras saanee pallon upotettua ainakin kertaalleen katalaanien nuottaan. Barcelona itse jää harvoin maaleitta missään pelissä ja etenkin kotona painetaan useimmiten vähintään pari osumaa.

Molemmat tekevät maalin
1.85Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!