Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Barcelona - Rayo Vallecano

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 19.05 klo 22.00
Peli ohi
Rayo +1,5
2.11Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tekeekö Rayo kiusaa sunnuntaina Barcelonalle?

La Ligassa top neljä-sijoitukset alkavat vähitellen olla hakattu kiveen, joskin Barcelona voisi vielä teoriassa sössiä toisen sijan Gironalle. Sunnuntaina vastaan tulee Barcelonan Olympiastadionille Rayo Vallecano ja jos kolme pistettä jää Kataloniaan, on homma top nelosen osalta paketissa ja Barcelona voi alkaa villisti juhlia ensi kauden Espanjan Supercup-paikkaa. Vieraaksi tulevalla Rayolla ei kummemmin enää panoksia ole, vaikkei toki matemaattisesti säilyminen ole vielä varmaa.

Barcelonan heikosta kaudesta ei aivan kamalasti tarvitse enää jauhaa. Peli on taas isoimpien panoksellisten otteluiden painuttua unholaan kulkenut kohtalaisesti. Tällä viikolla on pelattu jo pelit Real Sociedadia vastaan maanantaina ja Almeríaa vastaan torstaina ja molemmat klaarattiin 2-0-lukemin. Paljon on Xavin suojateilla nyt ollut lyhyen ajan sisään matseja, joten tämä voi hieman jo tuntua sunnuntaina.

Sivussa isänniltä jatkaa tuttu kolmikko Alejandro Balde, Gavi ja Frenkie de Jong. Ronald Araújon pelikunto ei vielä aivan saletti ole ja tähtäimessä uruguaylaistopparilla taitaakin olla kesän Copa América. Ilkay Gündoganin pelikielto on lusittu ja luultavasti Pedri saa välillä ottaa levon kannalta.

Rayolla on siis kuusi pistettä matkaa putoamisviivan alla majailevaan Cádiziin, mutta selkeästi parempi maaliero pitänee vallecasilaiset väkisinkin turvassa. Íñigo Pérez tuli helmikuussa joukkueen puikkoihin Franciscon tilalle, mutta tällä valmentajanvaihdoksella ei kummallista tuloksellista vaikutusta ole ollut joukkueen otteisiin. Puolustuspäässä Rayo on ollut läpi kauden vahva siihen nähden, millaisilla resursseilla joukkue operoi.

Vierailla ei ole montaakaan poissaoloa sunnuntaina Barcelonassa. Óscar Trejon pelikielto toki hieman tuntuu, mutta lasaretissa on vain rotaatio-osaston Diego Méndez. Vasemmalla kaistalla on pari kysymysmerkkiä avauskokoonpanon suhteen, kun vasempana laiturina voidaan nähdä joko Álvaro García tai Jorge de Frutos ja vasemman pakin tontilla Pep Chavarría ja Alfonso Espino kilpailevat avausmiehen paikasta.

Barçalla piimää pohkeissa - onko sunnuntaina pisteet tiukassa?

Rayo maistuu lapulle +1,5:n tasoituksella. Barcelonalla on ollut paljon pelejä viikon sisään ja kyllähän moinen otteluruuhka verottaa. Rayo on paikoitellen ollut kinkkinen vihulainen La Ligan parhaillekin joukkueille ja nyt kun vieraat pääsevät vielä hyvällä kokoonpanolla matkaan, on vierailla ainakin kertoimia parempi sauma kiusata isompiaan!

Rayo +1,5
2.11Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!