Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

La Liga: Almería - Barcelona

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 17.05 klo 0.30
Peli ohi
Alle 3,5 maalia
1.9Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Barcelona kohtaa torstaina vieraissa La Ligan sarjajumbon!

Sarjatasoa kauden päätteeksi vaihtava Almería isännöi niin ikään odotuksiin nähden heikon kauden pelannutta Barcelonaa Power Horse Stadiumilla. Almería ei suinkaan ole ollut kaikilla mahdollisilla mittareilla La Ligan heikoin nippu, mutta puolustuspelaaminen on jättänyt valtavasti toivomisen varaa ja 70 päästettyä maalia on yksinkertaisesti liikaa. Barcelonalla on vielä ohuesti panosta, sillä Girona tulisi Xavin suojattien pitää takana, jotta ensi kaudella saadaan rahat revittyä irti Supercopasta.

Pepe Melin käskyttämä Almería varmisti putoamisensa jo aikapäiviä sitten. Kasassa on 17 pistettä ja kun 35 matsista on onnistuttu voittamaan kaksi, on putoaminen melko ansaittu. Maaliodottamalukujen valossa Los Rojiblancos ei ole ollut sentään aivan sarjan surkein poppoo, mutta jo tässä vaiheessa Espanjan kuivimmassa kaupungissa on varmasti ymmärretty, etteivät moiset statistiikat juuri lohduta.

Mel vahvisti lehdistötilaisuudessa antavansa avauspaikan omalle juniorille Marcos Peñalle keskikentän keskustassa. Iddrisu Baba on sairastuvalla ja Largie Ramazani kärsii neljän ottelun pelikieltoa. Lähes parhaalla rosterilla pääsee siis kotijoukkue matsiin, mutta panoksettomuudesta ja viikkokierroksesta johtuen rotaatiota nähtäneen jonkin verran.

Barcelona hävisi toissakierroksella Gironalle vieraissa, mutta katalaanikilpailija on sössinyt kuitenkin sen verran lahjakkaasti toukokuun matseissa, että Barçalle on tyrkyllä vahvasti toinen sija. Tämä ei kuitenkaan joukkueen kannattajia, saati pelaajia ja taustahenkilöstöä tyydytä – ensi kaudella on yksinkertaisesti pystyttävä parempaan etenkin La Ligan puolella.

Barcelonalla on muutama merkittävä poissaolo, kun Gavi, Alejandro Balde ja Frenkie de Jong jatkavat sairastuvan puolella ja Ilkay Gündogan kärsii pelikieltoa. Fermín López nappaa näillä näkymin paikan keskikentältä Pedrin ja Andreas Christensenin kaverina. Hieman rotaatiota on Xavinkin harjoitettava ja esimerksi Raphinha, Lamine Yamal ja João Cancelo voivat olla levossa. Ronald Araújon pitäisi olla pelikykyinen.

Barçalta puuttuu tulivoimaa!

Peli-ideana on torstaille alle 3,5 maalia. Almerían päästettyjen maalien saldo on tietysti karmaiseva, mutta ei kotijoukkue kuitenkaan kollektiivisesti ole aina puolustanut kovin kelvottomasti. Barcelonalta on odotettavissa kierrätystä etenkin yläkerrassa, mikä näkynee tehoissa ja Gündoganin pelikielto vie tietysti myös paljon ytyä vieraiden pelinteko-osastolta.

Alle 3,5 maalia
1.9Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.89100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!