Korotettu kerroin: Inter Milan - AC Milan

La 16.9.2023 | Klo 19:00 | Inter Milan - AC Milan | KOROTETTU KERROIN

Kohde sulkeutuu: 16.09.2023 19:00


Mobilebetilta superkerroin lauantain derbyyn!


Jalkapallon Italian Serie A:n kierroksen mielenkiintoisin ottelu pelataan lauantaina Milanossa. Vastakkain Derby della Madonninassa ovat kaksi sarjan ainoaa kolmen kierroksen jälkeen ilman pistemenetyksiä etenevää joukkuetta Inter ja AC Milan. Lauantaina ainakin toisen joukkueen voittoputki tulee päätökseen.

Mobilebet on jälleen pelinsä päällä ja tarjoaa lauantain paikallistaistoon eeppistä superkerrointa. Tällä kertaa tarjous on kohteelle "Yli 1.5 maalia", eli osuma vaatii vähintään kaksi tehtyä maalia. Normaali kerroin kohteelle Mobilebetilla on ainoastaan 1,25, joten todella kovasta tarjouksesta on taas kyse. Maksimipanos kohteessa on jälleen tuttu 10€ ja kohde löytyy Mobilebetin "Eeppiset Superkertoimet" valikosta.


Inter kotisuosikki


Kotijoukkue Inter lähtee lauantain huippumatsiin suosikkina. Se on ollut keskinäisissä otteluissa viime ajat niskan päällä ja myös vire on hieno. Ennen maaottelutaukoa Inter tyrmäsi Fiorentinan puhtaasti 4-0 ja kokoonpanokin on käytännössä täysi. Vain Stefanon Sensin poissaolon voinee laskea edes hieman merkitykselliseksi.

AC Milan puolestaan lähti tauolla 2-1 voitolla AS Romasta. Jobinpostiakin kuitenkin tuli, kun toppari Fikayo Tomori ajettiin kahdella keltaisella kortilla kentältä ja kärsii siten pelikieltoa. Kun myös Pierre Kalulu on lihasvamman vuoksi sivussa, joutuu valmentaja Stefano Pioli rakentamaan alakerran palapelinsä uudestaan. Hienosti kauden aloittaneen mutta maaotteluikkunassa nilkkavamman saaneen kärki Olivier Giroud'n lopullinen pelikunto selviää vasta ottelun alla.


Luvassa lienee siis jälleen yksi laadukas ja kiihkeä Milanon derby. Molemmat joukkueet pelaavat myös Mestarien liigaa ensi viikolla, mutta tuskinpa se lauantaina isommin näkyy Stadio Giuseppe Meazzalla. Myös ottelun maaliodottama nousee melko korkeaksi, kun kaksi korkeaoktaanista hyökkäystä iskee yhteen. Varsinkin, kun vierailla on vielä mainitut poissaolonsa alakerrassa.

Mobilebetin eeppinen superkerroin yli 1.5 maalille onkin mainio viihdeveto lauantain herkkupalaan. Osuma on luvassa noin kolme kertaa neljästä, joten kahden tasakerroin on syytä poimia talteen.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Yli 1.5 maalia @2.00

Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena