Korotettu kerroin: Bayern München - Manchester Utd

Ke 20.9.2023 | Klo 22:00 | Bayern München - Manchester Utd | KOROTETTU KERROIN

Kohde sulkeutuu: 20.09.2023 22:00


Mobilebetilta kova kerroin keskiviikolle!


Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe starttaa ja tarjolla on heti ensimmäisellä viikolla todellinen titaanien taisto. Koko kilpailun voittajasuosikkeihin kuuluva Bayern München isännöi keskiviikkona Manchester Unitedia A-lohkon ottelussa. Harry Kanen johdolla kotijoukkue on huippumatsin selkeä suosikki, varsinkin kun United on juuri nyt melko surullisessa iskussa.

Mobilebet tarjoaa jälleen isoon otteluun kovaa kerrointa. Tällä kertaa pelataan 1X2-vetona "Bayern voittaa", eli osuma vaatii kotivoiton. Normaali kerroin kohteelle Mobilebetilla on ainoastaan 1,50, joten jälleen puhutaan melkoisesta tykkikohteesta. Maksimipanos kohteessa on jälleen tuttu 10€ ja kohde löytyy Mobilebetin "Eeppiset Superkertoimet" valikosta.


Isäntien ylivoimaa Allianzilla?


Bayern München on aloittanut uuden Bundesliigan kauden mainiosti. Bayer Leverkusen haki viikonvaihteessa Allianz Arenalta tasuripisteen pitkälti Lukas Hradeckyn huippupelin ansiosta, mutta muuten Bayern on napannut tähän asti täydet pinnat. Kesähankinta Kane osui jälleen isännille ja nosti alkukauden maalimääränsä jo neljään yhtä monessa ottelussa.

Man Unitedin tilanne puolestaan on täysin toinen. Punaiset paholaiset hävisivät kotonaan Brightonille edellisottelussa ja nyt haaste on vähintäänkin toista luokkaa. Unitedin paluu Mestarien liigaan vuoden tauon jälkeen ei voisi tapahtua hankalammista lähtökohdista. Bayern on kilpailun voittajasuosikkeja, Unitedin menestys puolestaan olisi ainakin keskisuuri yllätys.


Isäntien Thomas Tuchelilla on lähes täysi kokoonpano käytettävissään ja luvassa lienee myös kierrätystä viikonlopun Leverkusen-ottelusta. Kingsley Coman ei taida vielä avauksen kunnossa olla, mutta penkillä mies nähtäneen. Pitkäaikaispotilaista Manuel Neuer ja Raphaël Guerreiro jatkavat sivussa.

Kriisissä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin tarpova Man United kärsii kaiken lisäksi useista poissaoloista. Erik ten Hagin miehistöstä puolenkymmentä runkomiestä on edelleen varmuudella sairastuvalla, Jadon Sancho hyllytettynä ja laituri Antony yhteisellä sopimuksella sivussa pahoinpitelyepäilyjen vuoksi.

Näistä lähtökohdista kotijoukkue Bayern on massiivinen suosikki keskiviikon matsiin. Mobilebetin superkerroin kannattaakin ruksia päivän runkokohteeksi välittömästi.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Bayern München voittaa @2.5

Mobilebet - Lue arvostelu

2.5

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena