Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Seagulls - Karhubasket

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 4.05 klo 18.30
Huti
Ottelussa yhteensä alle 156,5 pistettä
2.13Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Korisliigan välierät Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen Karhubasketin välillä ovat palanneet tavallaan lähtöruutuun. Taas mennään tasavoitoissa, joskin varsin isokin ero on tietysti siinä, että tilanne on 0-0:n sijaan 3-3.

Niinpä se on kerrasta poikki. Karhubasket on voittanut tässä parissa jo kahdesti Helsingissä, eli sikäli se pystynee ammentamaan positiivisia asioita mukaansa. Päävalmentaja Janne Koskimies kuulostikin kuudennen ottelun jälkeisissä kommenteissaan poikkeuksellisen luottavaiselta. Kyseessä saattoi tietysti olla psyykkistä peliäkin, mutta luotsi suorastaan huokui optimismia.

Koskimies mainitsi muun muassa sen, että joukkueen pelaajat ovat oikein hyvässä kunnossa ja olisivat kuulemma jaksaneet pelata vaikka toisen ottelun heti 78-73-kotivoiton perään.

Karhubasket sai siihen peliin erinomaisen alun. Seagulls tuli 17 pisteen takaa yhden pisteen päähän alle kolme minuuttia ennen ottelun loppua. Helsinkiläisjoukkueen korinteko tyrehtyi kuitenkin pitkälti siihen, ja ratkaisurooliin nousi Topias Palmin onnistunut kolmen pisteen heitto.

Heittoprosentit paljastavat tapahtumista paljon. Seagullsin tarkkuus sekä kakkosissa että kolmosissa oli prosenttiyksikön tarkkuudella sama, ja Karhun kakkosprosentti 36 oli vain rahtusen kolmosia (34) parempi.

Givensillä ja Palmilla oli haastavaa

Kiinnostavaa oli muun muassa se, että Karhubasketin tähtikategoriasta Palmi ja Samuel Givens eivät saaneet juuri mitään helpolla. Molemmat pääsivät suhteellisen hyvin vapaaheittoviivalle, mutta pelitilanneheitoissa oli selvästi vaikeampaa.

Sen sijaan Shawn Hopkins sai jälleen onnistumisia, ja tällä kertaa niitä tuli varsin runsaasti myös kaaren takaa. Neljä kahdeksasta kolmosestaan säkittänyt Hopkins on Koskimiehelle kuin uusi pelaaja puolivälieriin ja neljään ensimmäiseen välierään verrattuna.

Sitä kautta Joona Hakamaa ei ole pelannut kahdessa edellisottelussa. Ero potentiaalissa on huomattava, kun Hopkins on viimeistellyt näissä peleissä kummassakin lähes 20 pistettä.

Seagulls sai puolestaan hyökkäyspelinsä toimimaan liian harvoin. Onnistujiin lukeutui tällä kertaa takamies Alterique Gilbert, jolle runsaat 17 peliminuuttia olivat huomattavasti enemmän kuin monissa aiemmissa otteluissa.

Okko Järven varianssi kolmosten onnistumisissa on edelleen isoa. Torstaina oli silläkin saralla ohipelin vuoro, kun yhdeksästä pelitilanneheitosta osui vain yksi.

Kuormitus on edelleen Lokeilla hieman Karhua kovempaa. Jää nähtäväksi, vaikuttaako massiivinen vastuu jotenkin Rene Rougeaun tekemiseen. Vuorossa on neljäs ottelu kahdeksaan päivään, Rougeau pelasi viimeksi yli 37 minuuttia ja ikää on mittarissa 38 vuotta.

Pisteraja on edelleen liian korkealla

Voisi ajatella, että paineet ovat tässä tilanteessa Seagullsin harteilla. Onhan kyseessä käytännössä koko kauden ajan hallinnut joukkue, joka pelaa nyt kotikentällä tulos tai ulos -ottelun.

Toisaalta Karhubasketin menestys on ollut viime vuosina sitä luokkaa, että olisihan finaaleista poisjäänti seuralle sinänsä isohko pettymys. Toki tämänhetkinen joukkue on aivan eri kaliiberia kuin alkukaudella, jolloin loppuotteluja voisi pitää tälle ryhmälle venymisenä.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Tässä välieräsarjassa on tehty ottelua kohti keskimäärin 152 pistettä ottelua kohti. Sitäkin kautta yhteispisteraja on edelleen liian korkealla.

Ottelussa yhteensä alle 156,5 pistettä
2.13Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.03Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.