Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Seagulls - Karhubasket

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ma 29.04 klo 20.00
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 157,5 pistettä
1.96Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Helsinki Seagulls ja Kauhajoen Karhubasket eivät ole viime vuosina juurikaan kotiottelujaan Korisliigassa hävinneet. Siltä pohjalta oli helppoa kuvitella, ettei ainakaan Seagullsille tapahtuisi niin välieräsarjassakaan. Altavastaajana aloittanut Karhubasketkaan tuskin kompastuisi kotonaan molemmissa ensimmäisissä Kauhajoella pelattavissa semifinaaleissa.

Totuus on se, että välierissä mennään kyllä sinällään täysin mahdolliselta tuntuneessa otteluvoittotilanteessa 2-2. Yhtä lailla faktana on pidettävä sitä, että kaikki ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin. Kovin on erikoista, eikä tällaisen skenaarion toteutumiseen voinut etukäteen kovin monen prosentin todennäköisyyttä antaa.

Melko huolestuttavaa

Karhubasket on siis voittanut kahdesti Helsingissä, joten sikäli se pystyy ammentamaan tällaisista asioista itseluottamusta mahdolliseen kolmanteenkin "ryöstöretkeen". Toisaalta lauantain peli Kauhajoella oli joukkueen kannalta melko huolestuttava.

50 tehtyä pistettä on varsinkin kotikentällä kovin vähän miesten pääsarjatasolla. Karhun vahvuutena aiemmissa otteluissa oli ollut kolmen pisteen heittäminen, mutta sekään ei sillä kertaa lähtenyt toimimaan. Jälkikäteen voi ajatella, että vähänkin paremmalla kaukoheittämisellä ottelu olisi muuttunut erinäköiseksi.

Suurempaan jossitteluun ei kuitenkaan ole syytä. Huolestuttavampaa oli nimittäin joukkueen kannalta se, että kahden pisteen heitoista onnistui alle kolmasosa. Korin alta pitää tässä vaiheessa kautta saada tehtyä tulosta säännöllisesti, ja sekin osa-alue petti nyt pahasti.

Topias Palmin on oltava Karhubasketin avainpelaaja. Kun hän onnistuu yhdessä kolmen pisteen heitossa kahdeksasta eikä kumpikaan kakkosyritys mene koriin, muuttuu joukkueen tehtävä hyvin vaikeaksi. Paljon kertoo se, että kukaan kotimaisista pelaajista ei tehnyt ottelussa kolmea pistettä enempää.

Tämäkin riitti mainiosti

Seagulls hyödynsi vastustajan vaikean päivän. Kuten 69 pistettä kertovat, ei senkään hyökkääminen ollut superluokkaa. Mutta kun puolustus toimi, riitti tämäkin mainiosti. Okko Järvi löysi heittoaan, ja Chuba Ohams pääsi hääräämään korin alla hyvillä tehoilla.

Karhun valtti näyttää edelleen olevan levypallopelaaminen. Se voitti jälleen irtopallotilaston, tällä kertaa kymmenen merkinnän erolla. Uusia mahdollisuuksia on ohiheittojen jälkeen ollut tässä ottelusarjassa runsaasti tarjolla.

Kun aiemmissa vihjeissä on kirjoitettu siitä, ettei Karhubasket pystyne jatkamaan aivan samalla tarkkuudella bonuskaaren takaa, muuttuu sävy nyt hieman. On oletettavaa, ettei joukkueen heittopeli ole jatkossa aivan niin huonoa kuin se oli lauantaina. Sitä kautta yhteispistemäärä nousee neljännestä pelistä viidenteen. Tämä ei vaadi suuria ennustajan kykyjä tai isoa riskinottoa arvioinnissa.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Joka tapauksessa odotusarvo on edelleen vähäkorisuudessa, ja vaikka yli/alle-rajaa on laskettu hieman, riittää tämänkertainenkin luku vielä alle-vaihtoehdon vetämiseen.

Ottelussa yhteensä alle 157,5 pistettä
1.96Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.