Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Seagulls - BC Nokia

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 18.05 klo 18.30
Peli ohi
Ottelussa yhteensä alle 160,5 pistettä
1.97Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, voittaa BC Nokia Korisliigan viidennen loppuottelun. Tämä perusteltakoon sillä, että se tuntuu tässä vaiheessa melko selvästi epätodennäköisemmältä skenaariolta. Välierät ja finaalit kun ovat edenneet paljolti niin, että ennakkoveikkailu todennäköisyyksien mukaan on osoittautunut hyvin usein virheelliseksi toiminnaksi.

Helsinki Seagulls oli finaalien ennakkosuosikki mutta ajautui otteluvoitoissa 0-2-tappiotilanteeseen. Kaiken lisäksi sentteri Chuba Ohams ei pystynyt pelaamaan toisessa loppuottelussa, ja kyseinen peli kääntyi selvällä erolla nokialaisjoukkueen eduksi.

Ohams ei ollut mukana kolmannessakaan pelissä, jonka Nokia sai pelata edelleen Tomas Murphyä lukuun ottamatta parhaalla kokoonpanollaan lähes loppuun asti. Silti Seagulls rykäisi niin suuren eron, ettei vastustaja ehtinyt saada sitä lopun erikoisuuksista huolimatta kiinni.

Neljännessä pelissä puntit tasoittuivat sikäli, että Fiifi Aidoo oli Nokialta sivussa. Vaan kuinka ollakaan: kuskin paikalla olikin pitkään BC Nokia.

Keskiviikon kotijoukkueen Both Gachin suorittama donkki näytti olevan yhdenlainen käännekohta. Siinä vaiheessa BC Nokia johti kymmenellä pisteellä (51-41), ja ottelussa edettiin jo kohti kolmannen neljänneksen puoliväliä.

Mitä epäloogisin jatkumo tähän oli se, että seuraavat viisi minuuttia menivät Seagullsille 15-0! Ja tottahan toki Nokia kuittasi vuorostaan sen pisteputken omalla 8-0-suorallaan.

Trilleri oli vääjäämätön. Aiemman ottelun perusteella näytti selvältä, ettei sitä ratkaisi ainakaan Okko Järvi. Varsinkin, kun Nokia johti alle neljä minuuttia ennen loppua vielä seitsemällä pisteellä.

Järvi oli edelliset finaalit huomioiden heittänyt kolmosensa siihen asti yhteissaldolla 3/16. Ilmiselvää oli siis se, että kaksi peräkkäistä onnistumista nostivat joukkueen viiden pisteen takaa yhden pisteen johtoon. Nokia ei näiden suoritusten jälkeen korinteossa enää onnistunut.

On turvallista sanoa, että tämän finaalisarjan paremmuuden selvittely ei ole arvioinniltaan helpoimmasta päästä. Hyvänä esimerkkinä tästä voidaan pitää Seagullsin Rene Rougeauta.

Aiempien vuosien menestysten takaaja oli hetkellisesti isoissa vaikeuksissa toisessa ottelussa. Kolmatta hän dominoi, kunnes taas neljännessä korinteko oli todella vaikeaa.

Samankaltaisia luonnehdintoja voi käyttää myös esimerkiksi Kahron Rossista & Both Gachista, miksei myös Tucker Richardsonista & Patrick Tapésta. Tämä BC Nokialle niin kovin merkittävä ulkomaalaisnelikko suorittaa hyvin vaihtelevasti, kun aiemmin kaudella se on ollut jopa hämmästyttävän varma.

Menetysten määrä oli neljännessä pelissä kolmannen tavoin Seagullsilla selvästi pienempi kuin Nokialla. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa tilanne oli toisin päin, kuten oli ottelun voittajakin.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Aiemmin mainittu Gachin donkki jäi sittenkin lopulta kuriositeetiksi. Vastaavia nopeiden hyökkäyksien helppoja pisteitä kertyi Nokialle lopulta todella vähän.

Heittoprosentit eivät jääneet niin mataliksi kuin lopputuloksesta 72-75 voisi päätellä. Vapaaheittoviivalle päästiin harvoin.

On syytä kääntää kelkka yhteispistemäärän osalta vielä kerran.

Ottelussa yhteensä alle 160,5 pistettä
1.97Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.89100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0