Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Seagulls - BC Nokia

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Su 12.05 klo 16.30
Huti
Ottelussa yhteensä alle 161,5 pistettä
1.88Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.85Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Korisliigan finaalisarja sai dramaattisen käänteen ennen toista ottelua. Helsinki Seagullsin sentteri Chuba Ohams ei pystynyt pelaamaan, ja tuollainen muutos keikauttaa voimasuhteita melkoisesti.

Ohamsin puuttuminen ei välttämättä pelkästään ratkaissut toista peliä, mutta oma vaikutuksensa sillä kyllä oli. BC Nokia höyrysi 85-60-kotivoittoon, johtaa finaalisarjaa 2-0 ja on siis enää kahden voiton päässä Suomen mestaruudesta.

Ohams puuttuu Kisahallin kentältäkin

Muoto "enää" on oikeutettu, sillä Ohamsia ei nähdä tositoimissa myöskään sunnuntaina Kisahallissa. Hän loukkasi nilkkansa välieräsarjan loppuvaiheissa mutta pystyi silti pelaamaan vielä seitsemännessä välierässä ja ensimmäisessä finaalissa.

Avausfinaalin peliaika oli yli puoli tuntia. Hänen poissaollessaan vitospaikan vastuun jakoivat Nokialla Timo Heinonen & Rene Rougeau ennen kuin ottelu ratkesi kolmannella neljänneksellä ja viimeistään päätösneljänneksen alussa.

42-vuotias Heinonen pelasikin yli 28 minuuttia, vaikka hänkin tuli vaihtoon ennen summeria. Veteraani-ikäisen pelaajan plusmiinusluku oli kylmäävä -24.

Kaikkinensa BC Nokia piti avausottelun tapaan parempaa huolta pallosta (menetykset 8-13). Pisteet näistä menetyksistä menivät 16-7, joten siinä oli olennainen osaratkaisu.

Yleisesti Seagulls on ollut parempi kolmen pisteen heittojoukkue. Nokia heitti kuitenkin kaukaa jonkinlaisessa hurmoksessa, mistä kertovat prosentit 52-27. Seagullsin tarkkuus oli ratkaisevan tärkeä siksi, että kolmosten ja kakkosten välinen määrä oli jokseenkin hurja. Bonuskaaren takaa lähti ilmaan 45 yritystä, sen sisältä 20.

Osuuko Seagulls nyt?

Ero toki korostui ottelun oltua voittajan osalta jo selvä. Silti on päivänselvää, että Seagullsin on pakko osua kaukaa.

BC Nokian Both Gachin heittoprosentit eivät olleet superluokkaa, mutta hän ratkaisi peliä juuri silloin, kun joukkue sitä tarvitsi. Lisäksi Patrick Tapén kakkossaldo 8/11 oli Seagullsin kannalta tyly ja paljon kertova. Sentteri pääsi donkkailemaan sellaisia suorituksia, joita Seagullsilta ei vapaiden korien muodossa liiemmin näkynyt.

Tucker Richardson loisti tehokkuudessa, ja Kahron Rossin kahdeksan syöttöä yhdellä menetyksellä oli taas kerran hieno kokonaisuus. Kaiken lisäksi BC Nokia sai Niko Mattilan & Kalle Peltosen avulla vaihtopenkiltä enemmän pisteitä kuin Seagulls omilta vaihtopelaajiltaan.

Ennakkoasetelmat kolmanteenkin peliin ovat siis kovin erilaiset kuin esimerkiksi samassa paikassa pelattuun ensimmäiseen. Se näkyy kertoimissakin, joissa Nokia on hinattu alaspäin lähes Seagullsin tasolle.

Tämä vaikuttaakin oikealta ajattelulta. Seagulls on edelleen laatujoukkue nimenomaan kaukoheitoissa, joiden avulla se voi yksittäisessä ottelussa voittaa tälläkin kokoonpanolla.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Kun korinaluspelaaminen on kovin puutteellista, on odotusarvo silti se, että pistemäärät jäävät taas kerran mataliksi.

Ottelussa yhteensä alle 161,5 pistettä
1.88Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.85Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.