Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Seagulls - BC Nokia

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
korisliiga
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ke 8.05 klo 20.00
Osuma
BC Nokian voitto +7,5 pisteen tasoituksella
2.04Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.01100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Neljäntoista välierän jälkeen miesten Korisliigassa siirrytään taas tietyllä tavalla toisenlaiseen aikaan. Seagullsin ja Karhubasketin sekä BC Nokian ja Katajan voimasuhteiden sijaan alkaa pohdinta Seagullsin ja Nokian tilanteista.

Ensimmäinen näytelmä koettiin jo ennen loppuottelusarjan alkua. BC Nokian nokkamies uhkasi joukkueen vetäytymistä finaaleista kokonaan, jollei otteluita saa pelata sille tutuksi tulleessa Harjuniityn liikuntahallissa.

Isompi kapasiteetti on nyt Kisahallissa

Koripalloliitto suostui lopulta tähän vaatimukseen, ja näin loppuottelujen pelipaikat eivät ole tilavuudella pilatut. Helsingin jossain määrin jo muinaishistoriaan laskettava Töölön Kisahalli onkin yhtäkkiä finaaliareenoista se, jossa on enemmän istumapaikkoja.

Pelillisesti asia on toki nyt reilu. Molemmat saavat kotisalistaan sen edun, jonka ne ovat tottuneet koko kauden ajan saamaan.

Kumpikin joukkue nojaa varsin vahvasti aloitusviisikkoonsa. Mielenkiintoisia taistelupareja riittääkin runsaasti: syöttöpainotteiset takamiehet Lassi Nikkarinen-Kahron Ross. Ulkomaalaiset laitahyökkääjät, hyvä puolustaja ja kaukoheittäjä Shavon Coleman-monipuolisuusmies Tucker Richardson.

Etenkin kolmen pisteen heitoilla parhaimmillaan kovan luokan "skoraaja" Okko Järvi-"takana loistava tulevaisuus ja kelpo kausi" Fiifi Aidoo. Kaiken nähnyt konkari Rene Rougeau-yksi kauden ehdottomista sensaatioista Both Gach. Enimmäkseen korin yläpuolella operoiva Chuba Ohams-monipuolinen Patrick Tapé.

Suuria eroja viisikkojen voimasuhteiden välille on vaikeaa vetää. Jos Järveä ja Aidoota vedetään puoliväkisin taistelupariksi, on Järvellä siinä lähtökohtaisesti pieni etu. Muuten mennään hyvin tasaisesti.

Seagullsilla on "penkkietu"

Vaihtopelaajista Seagullsilla on alustavasti hieman enemmän apua. Timo Heinonen tuo rotaatioon tärkeän panoksensa, Alterique Gilbert väläyttelee syöttötaitojaan suhteellisen säännöllisesti. Tomas Pihlajamäki on kahdeksantena miehenä olennaisessa roolissa, jotta laajuus säilyy tarpeeksi suurena.

Toista sentteriä Tomas Murphyä ei edelleenkään BC Nokian kokoonpanossa näy. Niinpä minuutteja tulee ensisijaisesti Niko Mattilalle sekä enemmän tai vähemmän pakon edessä Kalle Peltoselle. Hugo Bomania ja/tai Antti Ahosta ei kentällä juuri nähtäne ilman suuria virhevaikeuksia tai avainmiesten loukkaantumisia.

Seagulls on ollut niskan päällä kauden keskinäisissä kohtaamisissa. Toisaalta niistä suurin osa on pelattu monta kuukautta sitten, ja koko kausi muuten ynnättynä joukkueet ovat edenneet hyvin tasaisesti keskenään.

Seagulls on ilman muuta suurempi mestarisuosikki, mutta yksittäisissä otteluissa BC Nokia pystyy ehdottomasti haastamaan Kisahallissakin.

BC Nokian voitto +7,5 pisteen tasoituksella
2.04Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.01100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.98Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0