Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Kataja - BC Nokia

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Pe 3.05 klo 20.00
Huti
BC Nokian otteluvoitto
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Pelaajat ovat miesten Korisliigassa yleisesti sen verran tasaisia, että keskiviikon kaltaisia näytöksiä nähdään loppujen lopuksi harvoin. Sellaisen esitti Katajan kauden ainakin yhden ottelun ajaksi finaalimahdollisuuksien osalta pelastanut Richaud Pack.

Viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli Nokialla pelatussa viidennessä välierässä 78-78. Sen jälkeen Katajan heittokartta näytti seuraavalta:

Pack, Pack, Pack, Pack, Pack, Pack

Pack kaksi pistettä. Pack kaksi pistettä. Pack kaksi pistettä. Pack kaksi vapaaheittoa. Pack donkki. Pack kaksi pistettä. Packin epäonnistunut (!) kahden pisteen heitto. Pack kolme pistettä.

Kukaan muu joukkueen pelaaja ei siis heittänyt viiden viimeisen minuutin aikana kertaakaan. Vastaavaa voi joskus nähdä joissain NBA:n minimerkityksellisissä runkosarjan otteluissa, mutta käytännössä koskaan näin ei tapahdu Korisliigassa.

Packin ilta oli kokonaisuudessaan hurja ja viimeisen neljänneksen osalta lähes käsittämätön. Kakkoset 17/22, vapaaheitot 7/7, viisi levypalloa, yhdeksän vastustajalle hankittua virhettä ja yksi riisto nostivat tehokkuusluvun 45:een, joka on yksi korisliigakauden parhaista ja ehdottomasti tärkein.

Suoritus oli niin ylivoimainen, että kaikki muu tuntui ottelua pureskellessa jäävän ensin totaalisesti sivurooliin. Muistettakoon ensinnäkin se, että Katajalta puuttuivat molemmat sentterit eli Elijah Lufile & Hannes Pöllä, joista jälkimmäisen kausi on ohi.

Niinpä BC Nokia pystyi pitkästä aikaa näiden joukkueiden välillä hallitsemaan levypallopelaamista. Se tilasto meni nokialaisten eduksi 34-25.

Jollain Pack-ilveellä mukaan

Aivan ottelun alussa näytti myös siltä, että Nokia pystyy hyödyntämään kokoylivoimaansa korin alla. Kun se johti 17-6, alkoivat hätäisimmät julistaa Katajan kauden päättymistä. Tämä olisi tietysti ollut väärä julistus jo siksi, että pronssiottelua joillekin joukkueille pukkaa vielä joka tapauksessa.

Jollain Pack-ilveellä joukkue tuli vielä takaisin mukaan, ja kahden pisteen heittoprosentti nousi mainioksi eli 68:aan. Toki Pack tilastosta poistaessa oli se prosentti muulla joukkueella jonkin verran yli 50.

BC Nokian sentteri Patrick Tapé pilasi peliä omalta osaltaan virhevaikeuksilla. Kun hän oli kentällä runsaat 22 minuuttia, voitti joukkue tuon ajanjakson 14 pisteellä. Kun sentteriksi tuli Kalle Peltonen, menivät ne noin 17 minuuttia Katajan eduksi 17 pisteellä.

Positiivisia asioita Katajan pelaamisessa olivat Amanze Egekezen "herääminen" ja Grant Singletonin yksittäiset hyvät hyökkäyspään suoritukset. Nokia jäi lopulta liikaa avainpelaajiensa varaan.

Lufilen pelikunnosta ei tätä kirjoittaessa ollut tarkkaa tietoa. Mutta pelaa hän tai ei, eivät lähtökohdat hänen kannaltaan ole helpot. Jos mies varoo nilkkaansa, voi miehestä olla jopa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Perusasetelmat eivät Packin superillan jälkeen muuttuneet juuri mihinkään. BC Nokian kuuluu olla vieraissakin lievä suosikki.

BC Nokian otteluvoitto
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.84Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.