Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: Karhubasket - Seagulls

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: To 2.05 klo 20.00
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 158,5 pistettä
1.92Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Helsinki Seagulls on onnistunut nousemaan siltä odotettuun etulyöntiasemaan Korisliigan välierissä Kauhajoen Karhubasketia vastaan. Se otti aikansa - tässä tapauksessa noin kolme ottelua - eivätkä erot toki niiden jälkeenkään ole olleet valtavan suuret. Joka tapauksessa finaalipaikka on nyt katkolla Seagullsille, ja tarvittaessa toinen "loppuottelupallo" on Helsingissä Töölön Kisahallissa.

Seagullsin 81-76-voittopelissä Karhubasket ei enää onnistunut saavuttamaan etua niistä asioista, jotka olivat usemmissa aiemmissa otteluissa olleet sille edullisia. Seagulls pystyi pitämään levypallotilaston tasanumeroissa ja oli selvästi tarkempi kaukoheitoissa.

Karhubasketin olisi luultavasti pakko saada parempaa tulosta aikaiseksi bonuskaaren takaa. Maanantainen prosentti 23 ei yksinkertaisesti ole riittävän hyvä. Yleensä suhteellisen laadukkaista heittäjistä Kristian Sjölund sai ylipäänsä ilmaan vain yhden kolmosen, joka sekin meni ohi.

Topias Palmia puolustettiin jälleen erinomaisesti, sillä hän pystyi koko ottelussa pelaamiensa yli 26 minuutin aikana saamaan aikaiseksi vain yhden kakkosen. Siis sellaisen niin sanotun leipäheiton, joilla hän vielä runkosarjassa ja ylemmässä jatkosarjassa teki kovaa jälkeä.

Hopkins ei olisi vielä joulukuussa ollut yllätysratkaisija

Karhun riveistä nousi toki yllätysratkaisijaksi miellettävä mies, joka olisi ollut joitakin kuukausia sitten vielä suhteellisen odotettu sellainen. Shawn Hopkinsin vastuu oli jäänyt jo pitkään pieneksi, kunnes päävalmentaja Janne Koskimies laittoi hänet Helsingissä kentälle ensin hieman pidemmäksi ajaksi.

Hopkins sai ties miten pitkän tauon jälkeen onnistumisia ja nousikin jopa joukkueensa ykkösnimeksi. 18 pistettä oli selvästi enemmän kuin kahdeksassa edeltäneessä pudotuspelissä yhteensä.

Aivan loppuun saakka hänenkään suorituksensa eivät kantaneet. Karhu tuli kyllä noin minuuttia ennen loppua vielä varsin lähelle eli neljän pisteen päähän, joten taistelu ei sinällään loppunut missään vaiheessa.

Seagulls oli kuitenkin ottelussa suhteellisen selvästi niskan päällä, oikeastaan loppunumeroita selkeämmin. Se onnistui tekemään enemmän niin sanottuja helppoja koreja kuin vastustaja.

Hyökkäyspelaamisen toimivuutta alleviivasi sentteri Chuba Ohamsin syöttömäärä. Kahdeksan kappaletta on hänelle kauden ylivoimaisesti suurin määrä yksittäisissä otteluissa. Aiempi "ennätys" oli neljä, eli nuori mies laittoi kerralla tuplasti paremmaksi.

Seagullsin trendinä jatkui se, että jompikumpi kaksikosta Shavon Coleman-Okko Järvi onnistuu kolmosissa, toinen ei. Tällä kertaa tämä onnistuja oli Järvi (6/10), kun taas Colemanilla (1/7) ei tärpännyt. Saa nähdä, jatkuuko tällainen mielenkiintoinen joskin epäilemättä sattumaan perustuva kokonaisuus torstainakin.

Hyväksi havaittu linja

Huomiota kiinnitti jälleen se, kuinka paljon Seagulls peluuttaa aloitusviisikkoaan. Peliminuutit näyttivät seuraavaa: Ohams 33, veteraani Rene Rougeau 36, Lassi Nikkarinen 33, Järvi 30, Coleman 33. Vaihtopelaajille jäi korkenitaan kymmenen kieppeillä olevia lukuja.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Karhubasket onnistui puolestaan poikkeuksellisen hyvin kahden pisteen heitoissaan. Seagullsin puolustuspelaaminen on kehittynyt ottelusarjan aikana siinä määrin hyvin, että on vaikeaa uskoa saman toistuvan torstaina.

Mennään edelleen samalla varsin hyväksi havaitulla matalien pistemäärien vihjelinjalla.

Ottelussa yhteensä alle 158,5 pistettä
1.92Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.81100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.