Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: BC Nokia - Seagulls

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ke 15.05 klo 20.00
Peli ohi
Ottelussa yhteensä yli 162,5 pistettä
1.98Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tämän kauden Korisliigan mitalipelivaiheeseen on ollut ehdottoman tyypillistä se, että odottamattomat käänteet seuraavat toisiaan. Tuntuu siltä, että voittajien veikkaaminen on lähes mahdotonta, kun jonkun vastoinkäymisen kokenut joukkue pystyy seuraavassa ottelussa venymään tavalla tai toisella.

Näin tapahtui myös toisen ja kolmannen loppuottelun välissä. Ennen kolmatta peliä oli jo varmaa, ettei Helsinki Seagullsin sentteri Chuba Ohams tulisi pelaamaan. BC Nokia oli puolestaan taas kerran Tomas Murphyä vaille täydellä miehistöllä, ja toinen ottelu oli päättynyt sen eduksi selvällä erolla.

Tietysti Seagulls dominoi

Ja kuinka kävikään? No tietysti niin, että Seagulls dominoi ottelua aivan loppuminuutteja lukuun ottamatta ja kavensi voitot 1-2:een. Ja kun vielä BC Nokian Fiifi Aidoon olkapää koki kovia, voisi tässä vaiheessa povata vuorostaan Seagulls-merkkistä lähitulevaisuutta. Varsinkin kun ottelutahti harvenee kolmen päivän välein pelattaviksi otatuksiksi, mikä edesauttaa kokeneiden Timo Heinosen & Rene Rougeaun palautumista.

Toisaalta lievä harveneminen pelitahdissa ei tässä vaiheessa todennäköisesti haittaa myöskään BC Nokiaa. Jos Aidoo ei kykene parketille, alkaa materiaali kaventua kovin kapeaksi. Vihjettä tehdessä kokoonpanoista ei ole vielä tietoa, mutta lähdetään siitä ajatuksesta, etteivät Aidoo ja Ohams pelaa.

Ensimmäisten finaalien lainalaisuuksista ei ollut sunnuntaina Kisahallissa jäljellä juuri mitään. Paitsi se, ettei Seagulls edelleenkään osunut kaksisesti kolmen pisteen heitoissaan, kun taas Nokia onnistui niissä omaan yleiseen tasoonsa nähden yllättävän hyvin.

Näytti siltä, ettei joukkue voisi tässä sarjassa menestyä nähdyillä kaukoheittoprosenteilla. Niin vain joukkue osui tälläkin kertaa harvemmin kuin joka neljännessä kolmosessaan mutta voitti silti.

Menetykset ja levypallot vuorostaan Lokkien eduksi

Nokia oli menettänyt palloa vähän, mutta sillä kertaa menetyksiä tuli 14 Seagullsin 11:tä vastaan. Lisäksi levypalloasetelma kääntyi merkittävällä tavalla sen tilaston mentyä Seagullsille 45-36.

Siinä missä Rene Rougeau oli ollut enemmän tai vähemmän vaikeuksissa, oli kolmas ottelu taas sitä kovin tuttua Rougeauta Suomen kentiltä. Kymmenen onnistumista kahdessatoista kahden pisteen heittoyrityksessä on kova luku, kun tältä mieheltä ei donkkeja juuri nähdä.

Hyvän ottelun pelasi myös takamies Lassi Nikkarinen, joka pystyi nyt hyökkäämään laadukkaasti. Okko Järvellä (kolmoset 0/7) ja Shavon Colemanilla (2/7) oli poikkeuksellisesti yhtaikaa heikohko tai erittäin heikko heittopäivä, mutta Järvi kompensoi asiaa peräti kolmellatoista levypallolla.

Vastaavasti Nokialta Kahron Rossin heittopeli on ollut finaaleissa takkuista. Sama pätee Aidoohon.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Seagullsilla on potentiaalia heittää bonuskaaren takaa huomattavasti nähtyä tarkemmin. Aidoon puuttuminen näkyisi ennen kaikkea puolustuspelaamisessa, joten tuo muutos itse asiassa nostaisi pisteodottamaa hieman.

Ottelussa yhteensä yli 162,5 pistettä
1.98Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.