Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: BC Nokia - Seagulls

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 20.00
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 163,5 pistettä
1.98Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Korisliigan finaalisarja sai kaikesta huolimatta hieman yllättävän alun. Kaikesta huolimatta siis sikäli, että vaikka BC Nokian tiedettiin pystyvän haastamaan Helsinki Seagulls hyvinkin, mentiin ensimmäisessä pelissä vähäkorisella vierasvoitolla.

On makuasia, mieltääkö 63-69-lopputuloksen tulleeksi tasaisen kamppailun vai itse asiassa selkeän BC Nokian hallinnan jälkeen. Voi ajatella niin, että Nokia vei peliä loppuun asti, kun se johti vielä alle viisi minuuttia ennen loppua neljällätoista pisteellä.

Kavennusyritys vielä vapaaheitosta

Toisaalta Seagulls nousi puolitoista minuuttia ennen päätössummeria 60-65:een, josta oli vielä jossain määrin realistista puhua trillerimäisestä lopusta. Varsinkin kun Okko Järvi pääsi onnistuneen kolmosensa jälkeen yrittämään lisäkavennusta vielä vapaaheittoviivaltakin.

Seurannut Nokian hyökkäyskin meni pitkään Seagullsin toiveiden mukaan. Kahron Rossin heitto meni ohi, mutta ratkaisseeksi käännekohdaksi nousi Fiifi Aidoon saama hyökkäyslevypallo. Tucker Richardson pääsi nostamaan lay-upista ottelun käytännössä ratkaisseen korin.

Selitykset BC Nokian voitolle löytyvät käytännössä kahdesta asiasta: sen selvästi paremmasta kahden pisteen heittoprosentista sekä vähemmistä pallonmenetyksistä.

Kakkosprosentit menivät vierasjoukkueen eduksi 46-35 ja menetykset 8-14. Niinpä Nokia pääsi tekemään Seagullsin menetyksistä selvästi enemmän pisteitä.

Matalaa pistemäärää

Hyvinkin olennaista oli myös se, että vaihtopenkillä aloittaneiden pisteet kirjattiin Seagulls ensin mainittuna 9-18. Penkkietu olikin Niko Mattilan & Kalle Peltosen ansiosta Nokialla.

Peluutus painottui vahvasti kuuteen pelaajaan molemmilla joukkueilla. Seagullsin aloitusviisikosta kaikki pelasivat yli 31 minuuttia, joista Järvi & Lassi Nikkarinen noin 35. Kaukoheittopeliin Seagullsin suorittaminen ei missään nimessä kaatunut, sillä kolmosprosentti oli vastustajaa parempi.

Ottelun urakoija oli yli 38 minuuttia pelannut Tucker Richardson. Kun Niko Mattila oli kentällä yli 20 minuuttia, riitti Kahron Rossille "vain" puolisen tuntia.

Pelin jälkeisissä kommenteissa nostettiin toistuvasti esiin BC Nokian poikkeuksellinen puolustus. Niin Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio kuin takamies Nikkarinenkin totesivat, että siihen sopeutumiseen meni liian kauan.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

On mielenkiintoista nähdä, jatkaako Nokia valitsemallaan tiellä. Niin tai näin, pelattiin melko monen välierän tavoin avausfinaalissakin vähäkorinen kamppailu. Käytännössä saman verran kakkosia kuin kolmosia heittänyt Seagulls pääsi suorittamaan vain viisi vapaaheittoa.

Pelivalintoina houkuttelevatkin lähinnä kaksi vaihtoehtoa: kotivoitto ja matala yhteispistemäärä.

Ottelussa yhteensä alle 163,5 pistettä
1.98Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.