Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: BC Nokia - Kataja

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 18.30
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 167,5 pistettä
1.95Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Harva kai olisi realistisesti ajateltuna uskonut tällaiseen käänteeseen BC Nokian ja Joensuun Kataja Basketin välisessä Korisliigan välieräsarjassa. Kaikki näytti kovin selvältä siinä vaiheessa, kun BC Nokia johti otteluvoitoin 3-1 ja Katajalta kerrottiin olevan sentteri Hannes Pöllä sivussa varmasti ja toinen sentteri Elijah Lufile lähes varmasti.

Näköpiirissä ei ollut se, että joitain päiviä myöhemmin valmistaudutaan seitsemänteen otteluun tilanteessa 3-3. Vieläpä niin, että Kataja voitti kuudennen ottelun selvällä erolla aivan ansaitusti.

Richaud Pack teki toki perjantainakin 19 pistettä, mutta se oli verraten hyvin pieni osa koko joukkueen 104:stä. Etenkin kun hän oli tehnyt edellispelissä reilusti yli puolet kaikista kotijoukkueen pisteistä.

Singleton oli kuin uusi mies

Onnistumisia tuli hyvinkin laajalti ympäri joukkuetta. Amanze Egekeze oli ollut vaikeuksissa aiemmissa välierissä, mutta nyt tärähti kunnolla: sekä kakkoset että kolmoset onnistuivat saldolla 5/9. Iso merkitys oli myös sillä, että Grant Singleton tuntui suorastaan pursuavan itseluottamusta.

Aiemmin itse asiassa läpi kauden kovin vaihtelevasti pelannut takamies teki kenties sesongin parasta jälkeä, sillä sana "vaihteleva" on jopa ylimitoitettu. Enimmäkseen suoritukset ovat olleet monin paikoin pettymyksiä. 13 minuutin peliajalla kakkoset 3/4 ja kolmoset 3/5, kolme syöttöä ilman menetyksiä sekä kolme riistoa ovat kovaa valuuttaa.

Katajan leirissä piisaa siis varmasti uskoa omiin kykyihin. Mielenkiintoinen pohdinnan aihe on se, että kannattaako kenties kunnossa olevaa Lufilea ylipäänsä tuoda tähän otteluun mukaan. Homma kun on rullannut ilman häntä nyt kaksi ottelua sujuvasti. Toki hänen vahvuutensa ja lisäarvonsa ryhmään voi olla isokin, mutta siihen sisältyy myös riskinsä.

Kuten kaikesta edellä kerrotusta voi päätellä, taiteilee Kataja sinänsä ohuella nuoralla. Kaikki toimi perjantaina, mutta kääntyvätkö nämä epävarmuustekijät Egekezen ja Singletonin johdolla onnistumisiksi vielä sunnuntainakin?

BC Nokialle tilanne ei varmasti ole erityisen helppo. Jo kovin vankalta näyttänyt finaalipaikka on muuttunut kerrasta poikki -asetelmaksi, jota kohti tultaessa rasitustaso on lisäksi kasvanut varsin isoksi. Kahron Ross, Both Gach & Tucker Richardson yrittivät kuroa Joensuussa vastustajan johtoa kiinni ja viettivät kaikki kentällä yli 36 minuuttia.

Voitto ei taaskaan jäänyt kiinni heidän ja Patrick Tapén hyökkäyspään osaamisesta. Sen sijaan puolustus vuoti, ja Kataja pystyi nyt hyödyntämään "pick and poppia" eli Egekezen kolmosia.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Pelivalinta tähän kohteeseen ei ole helppo. Voittokertoimet on asetettu suunnilleen aiemman ottelusarjan tasolle, ja se on kaikkien käänteiden jälkeen oikea valinta.

Mihin kolkkiralli kääntyy?

Kataja on heittänyt kolmosensa vieraskentillä merkittävästi kotipelejä heikommin. Kun se laittoi palloa bonuskaaren takaa radalle Korisliigan pudotuspelihistorian osalta ennätystahtiin viimeksi, jatkettaneen samalla linjalla nytkin.

On siis täysin mahdollista, että Kataja kolahtaa jälleen vieraspeleistä tuttuun kutosella alkavaan pistemäärään.

Ottelussa yhteensä alle 167,5 pistettä
1.95Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.85Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.