Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Korisliiga: BC Nokia - Kataja

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Ke 1.05 klo 20.00
Huti
BC Nokian voitto -9,5 pisteen tasoituksella
2.28Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.25Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

BC Nokian seurahistorian ensimmäinen finaalipaikka miesten Korisliigassa häämöttää jo mitä vahvimmalla tavalla. Se johtaa välieräsarjaa 3-1, ja hyvin harva asia viittaa Joensuun Katajan enää nousevan tästä sillasta.

Katajan sentteri Elijah Lufile ei pelannut, ja se on epätodennäköistä myös Nokialla. Hannes Pöllälle ei tässä vaiheessa voine antaa määräänsä enempää peliaikaa, sillä mies on vasta hiljattain kuntoutunut vakavasta polvivammasta.

Pöllä pelasi maanantaina parisenkymmentä minuuttia, mikä lienee lähellä maksimia. Niinpä Amanze Egekezeä tullaan näkemään jälleen paljon niin sanottuna sentterinä.

Egekezen välieräsarja on ollut sanalla sanoen vaikea. Kahden pisteen heittojen onnistumisprosentti makaa 40:n paikkeilla, ja heittomäärät ovat ylipäänsä jääneet hyvin vähiin. Lisäksi pallonmenetyksiä on jopa merkittävästikin enemmän kuin koriin johtaneita syöttöjä.

Packia lukuun ottamatta ei juuri voittavia suorituksia

Richaud Pack teki Katajalle maanantaina 36 pistettä. Hän otti valtavan määrän heittoja, noin 31 peliminuutissa 34 kappaletta. Eikä siinä mitään, kahden pisteen heitto oli Packin osalta joukkueelle voittava suoritus.

Muita voittavia suorituksia ei sitten liiemmin nähtykään. Positiiviseksi kirjataan toki esimerkiksi Tuomas Hirvosen kahdeksan syöttöä vain yhdellä menetyksellä sekä vielä Packin 14 levypalloa. Kaikkiaankin Kataja onnistui edelleen voittamaan levypallot, kuten se on pitkälti tehnyt BC Nokiaa vastaan koko kauden.

Mutta mutta. Katajan kolmosprosentti jäi 21:een, mikä ei yksinkertaisesti riitä kaukaa paljon heittävälle joukkueelle. Lisäksi BC Nokia oli parempi myös kakkosprosenteissa lukemin 63-53 ja se menetti pallon jälleen harvemmin kuin vastustaja.

Kahron Rossin tilastorivi oli melkoista takuutyötä: 21 pistettä hienoilla prosenteilla ja kymmenen syöttöä ilman menetyksiä. Päävalmentaja Greg Gibson kehuu yksittäisiä pelaajia oma-aloitteisesti ottelun jälkeisissä mediakommenteissa äärimmäisen harvoin, mutta nyt hän nosti Rossin esiin kysymättäkin. Hyvästä syystä tietysti.

Kertoimiin ei ole juurikaan kajottu - miinustasoituksella mennään

Tucker Richardson ei edelleenkään ole osunut hyvin kolmosissa, mutta hän paikkasi tätä ongelmakohtaa muulla tekemisellään. Hän oli vaarallinen nopeissa hyökkäyksissä.

Ja Both Gach nyt on Both Gach, eli alati vaarallinen tässä välierävaiheessakin. Ottelukohtaiset pistemäärät 20, 17, 29 ja 29 kertovat tarpeeksi varsinkin, kun heittoprosentitkin ovat olleet suhteellisen hyvät.

Kun vielä Patrick Tapé oli kentän senttereistä parempi, on BC Nokialla epäilemättä kovin mieluisaa rakentaa pelaamistaan tämän nelikon ympärille, kuten on koko kauden ollutkin.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Kertoimiin ei ole tehty juurikaan muutoksia edes siinä vaiheessa, kun Lufilen pelaaminen on ollut epätodennäköistä. Isoa miinustasoitusta "lapulle" siis.

BC Nokian voitto -9,5 pisteen tasoituksella
2.28Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.25Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.17100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.