Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Konferenssiliiga: UNA Strassen - KuPS

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 11.07 klo 22.00
Peli ohi
Molemmat eivät tee maalia
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kykeneekö KuPSin luxemburgilaisvastustaja kiusantekoon? 

UNA Strassen isännöi KuPSia Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella Stade Municipal de la Ville de Differdangella. Strassen joutuu pelaamaan eurokotipelinsä Differdangessa, kun sen oma kotiareena ei täytä UEFAn kriteereitä. KuPS lähtee tähän ottelupariin päivänselvänä ennakkosuosikkina. 

Strassen oli viime kaudella Luxemburgin liigassa vasta kuudes, joten miten sitten seura pääsi täksi kaudeksi europeleihin? Swift Hesperange ja Jeunesse Esch eivät lopulta olleet oikeusistuintarkastelujenkaan jälkeen edustuskelpoisia, joten Strassen päästettiin karkeloihin mukaan takaportin kautta. Valmistautumisen eurokarsintoja varten Strassen pääsi aloittamaan vasta kesäkuussa, kun viimeinen päätös annettiin CASissa. 

Kotijoukkueen kokoonpanon suhteen ei ole paljoakaan informaatiota saatavilla esimerkiksi loukkaantumisten puolesta. Luxemburgin liigassa ei ole vielä kausi käynnissä, joten odotettavissa on, että isännät voivat olla hieman kesäterässä – tämäkin pelaa ilman muuta kuopiolaisten pussiin. Markkina-arvoltaan Strassenin arvokkain peluri on Maltan liigan Florianasta siirtoikkunassa tullut brassikärki Matheus

KuPS nappasi viikonloppuna jälleen Veikkausliigassa kärkipaikan HJK:n tupeloitua Tampereella urakalla, mutta kärki on kyllä rehellisesti sanottuna niin tasainen, että useammalla joukkueella on vielä saumat mestariksi. KuPSilla fokus siirtyykin nyt VPS:n ja HJK:n kanssa välillä Eurooppaan, mikä voi osaltaan hiukan hankaloittaa kotimaan urakointeja. Sikäli kun Differdangesta saataisiin jo torstaina hyvä tulos, voisi ensi viikolla olla mahdollisuuksia lepuutuksiin. 

Jani Honkavaaran miehistö on tällä tietoa reissussa vahvalla koosteella. Pyry Lampisen sopimus irtisanottiin ja Paul Ogunkoyaa ei ole nähty hetkeen tositoimissa. KuPS on saamassa piakkoin uuden hyökkääjän ja jos hyvin käy, pääsisi tämä vahvistus jopa mukaan reissuun Luxemburgiin. 

Maalintekokisaa ei ole luvassa!

Lapulle napsitaan torstaille, että molemmat joukkueet eivät onnistu maalinteossa. Strassen ei ole varsinaisesti juhlinut hyökkäyspäässä, mitä joukkueen viime kauden otteisiin tulee ja kuten hyvin tiedämme, KuPS on erittäin hyvin organisoitu alakerrassa. Vastaavasti KuPS on itse myös profiloitunut Veikkausliigassa joukkueeksi, joka ei kovin isoja maalimääriä tavallisesti lado. 

Molemmat eivät tee maalia
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.93Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!