Konferenssiliiga: Osasuna - Club Brugge

To 24.8. | klo 21:30 | Konferenssiliiga | OSASUNA - CLUB BRUGGE

Kohde sulkeutuu: 24.08.2023 21:30


Kestääkö Osasuna europaineet kotiviheriöllään?


Konferenssiliigan playoff-kierroksella Osasuna ja Club Brugge mittelevät yhdestä paikasta turnauksen lohkovaiheessa. Osasuna oli lähellä jäädä näistä kekkereistä kokonaan sivuun, kun kabineteissa ensin evättiin joukkueen pääsy mukaan, mutta lopulta tämä päätös kuitenkin pyörrettiin. Club Bruggea helpompaa vastustajaa taatusti Pamplonassa toivottiin, mutta näillä mennään!Viime kaudella La Ligassa seitsemänneksi sijoittunut Osasuna aloitti liigakautensa vierasvoitolla Celta Vigosta, mutta viime viikonloppuna Athletic Bilbaolle hävittiin kotona El Sadarilla. Jos europelit onnistutaan sovittamaan kilpailukalenteriin hyvin, voi Jagoba Arrasaten ryhmä sijoittua tälläkin kaudelle lähelle ylempää keskikastia, mutta niin paljon joukkue ei ole kuitenkaan kesän aikana vahvistunut, että ylemmäs olisi asiaa. Osasunan pelitavalla on tuloksellisestikin tietyt rajoitteet ja se on takuulla joukkueen taustallakin tiedostettu jo aikoja sitten.

Kike Barja saattaa vielä kuntoutua kokoonpanoon torstaiksi, mutta Darko Brasanac ei ole pelikykyinen Los Rojillosilta. Maalivahdin tontti lienee isoin kysymysmerkki, sillä Sergio Herrera ja Aitor Fernández taitavat tälläkin kaudella vuorotella torjuntahommissa. Vaikuttaa siltä, että Rayo Vallecanosta kesällä tulleesta Alejandro Catenasta on leivottu uusi topparipari joukkueen avainpelaajiin kuuluvalle David Garcíalle.Viime kaudella Mestarien liigan pudotuspeleihin sensaatiomaisesti edennyt Club Brugge ei Belgian liigassa pärjännyt keväällä kovinkaan kelvollisesti ja matka kävi siten Euroopan seurajoukkuekilpailuista kolmanneksi kovimpaan. Aarhusista ja Akureyristä tehtiin hakkelusta toisella ja kolmannella karsintakierroksella, mutta nyt vastus kovenee reilusti. Belgian liigassa Ronny Deilan ryhmä on aloittanut vahvasti ja kärkipaikka on neljän kierroksen jälkeen hallussa. Viikonloppuna sarjanousija Molenbeek murjottiin maanrakoon peräti lukemin 7-1!

Sairastuvalla bruggelaisilla on kakkosveskari Josef Bursik, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Chemsdine Talbi ja Ferran Jutglà. Maxim De Cuyper ei ole välttämättä myöskään pelikykyinen, joten vasempana pakkina voidaan nähdä Kyriani Sabbe. Deilalla on hyökkäyspäähän loukkaantumisista huolimatta paljon vaihtoehtoja ja todennäköisesti avaavana kolmikkona on Antonio Nusa, Igor Thiago ja Andreas Skov Olsen.

Nappaako rutinoitunut belgialaisvieras tuloksen avausosasta?


Osasuna pyrkii torstaina tietysti ammentamaan paljon energiaa kotiyleisöstään, mutta pelitavallisesti isännät eivät kuitenkaan välttämättä kykene kotijoukkueen asemaansa hyödyntämään. Club Brugge on rutinoitunut eurojoukkue, jolla on rosterissa kokemusta, taitoa, fysiikkaa ja etenkin vauhtia. Näillä kertoimilla kiinnostaa eniten vierasmenestys ja napataankin Bruggea +0,5:n tasoituksella peleihin!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Club Brugge +0,5 @1.76

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

1.76

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.75

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.7

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.7

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.65

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo