Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Konferenssiliiga: Olympiakos - Fiorentina

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 30.05 klo 0.00
Peli ohi
Yli 2,5 maalia
2.23100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Olympiakos ja Fiorentina mittelevät Konferenssiliigan mestaruudesta Ateenassa!

Aston Villan Konferenssiliigan välierissä kivuttomasti selättänyt Olympiakos kohtaa keskiviikkona loppuottelussa viime kauden finaalin hävinneen Fiorentinan OPAP Arenalla Ateenassa. Olympiakosille uskaltanee antaa aivan pikkiriikkistä kotietua, sillä Pireuksen satamakaupunki sijaitsee loppuottelunäyttämöstä vain 15 kilometrin päässä. Vedonlyöntimarkkinoilla näytetään siitä huolimatta pitävän enemmän Fiorentinasta!

Olympiakosin kausi Kreikassa ei sujunut aivan odotusten mukaisesti. Viime vuosikymmenellä Superliigaa mielin määrin dominoinut Erythroleykoi (suomeksi punavalkoiset) jäi lopulta kolmanneksi ja ensi kaudella ei Mestarien liigaa pelata siis missään tapauksessa. Europeleissä Olympiakos oli selvästi vahvempi, kun ennen loppuottelua kellistettiin Villan ohella myös Fenerbahce sekä Maccabi Tel Aviv. 

Viime aikoina loukkaantumisista kärsineet Francisco Ortega ja Sotiris Alexandropoulos ovat näillä näkymin José Luis Mendilibarin käytettävissä finaalissa. Eurokokoonpanon ulkopuolella jatkavat tuttuun tapaan Fran Navarro, Giulian Biancone, Gelson Martins, Nelson Abbey, Rúben Vezo sekä Jovane. 

Fiorentina on tietysti osallistunut kotimaan Serie A:ssa paljon Kreikan vastaavia kekkereitä kovempiin taistoihin ja Vincenzo Italianon miehistö jää varmuudella kahdeksanneksi, kun yksi rästiottelu on vielä pelaamatta. Ensi kaudeksi Viola selvisi siis jo liigan kautta Konferenssiliigaan, mutta toki Eurooppa-liigan futis maistuisi parin ”Ägä-liigakauden” jälkeen firenzeläisille paremmin. Voita loppuottelu niin tämä tavoite on saavutettu. 

Loppuotteluun Italiano pääsee valitsemaan miltei täydestä pelaajapoolista. Riccardo Sottil ei ole pelikykyinen ja Gaetano Castrovillillä oli alkukaudesta sen verran merkittäviä terveyshuolia, että eurokokoonpanoon kelpasivat siinä vaiheessa paremmin joukkueen muut pelurit. 

Totals-linjat laahaavat – lapulle maistuu over! 

Finaaliin lähdetään haistelemaan kupongille suurimaalisuutta, kun kertoimet antavat mukavasti myöten! Ensialkuun on syytä tietty huomioida, ettei loppuotteluissa useinkaan mässäillä osumilla, mutta nyt on kuitenkin kaksi sen verran laadukkaasti hyökkäävää yhdistelmää vastakkain, että kihautuksia on miltei varmasti agendalla! Fiorentinan viimeisistä kahdeksasta ottelusta peräti seitsemässä on isketty vähintään kolme osumaa! 

Yli 2,5 maalia
2.23100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!