Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Konferenssiliiga: Olympiakos - Aston Villa

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 0.00
Peli ohi
Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia
1.6100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.58100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Konferenssiliigassa välierien jälkimmäisessä osassa kohtaavat Olympiakos ja Aston Villa toisensa Georgios Karaiskakis Stadiumilla torstaina kello 22:00. Avausosan jälkeen Olympiakos johtaa yhteismaalein 4-2.

Olympiakos jälkimmäiseen osaan hyvin valmistautuneena

Jose Luis Mendilibarin luotsaama Olympiakos on saanut ladata kotimaassaan akkujaan toista osaa varten ilman rasitteita kreikkalaisista liiga- saati cupin peleistä.

Kreikkalaisten sankariksi avausosassa nousi hattutempun iskenyt marokkolaishyökkääjä Ayoub El Kaabi, jonka kahdella ensimmäisellä osumalla Olympiakos karkasi avauspuoliskolla puolessa tunnissa kahden maalin johtoon ja Villan noustua toisen jakson alkuun mennessä Ollie Watkinsin ja Moussa Diabyn osumilla tasoihin tulitti vielä vuorostaan pilkusta vieraat uudelleen johtoon 56.minuutilla. Santiago Hezze iski vieraiden 4-2 osuman 67.minuutilla. Villan Douglas Luiz missasi pilkkunsa 84.minuutilla lauottuaan tolppaan. Maaliodottama (xG) kirjattiin Villan eduksi 1,37-1,20.

Olympiakosin puolustuksesta Giulian Biancone ja Doron Leidner sekä keskikentältä Bandiougou Fadiga ovat edelleen pitkäaikaisloukkaantuneina isännistä telakalla.

Olympiakosin (4-3-2-1) mahdollinen avausrosteri: Tzolakis; Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega; Hezze, Iborra, Chiquinho; Podence, Fortounis; El Kaabi.

Villalle UECL-kenraalissa niukka tappio

Unai Emeryn luotsaama Aston Villa kärsi UECL-kenraalissaan Valioliigassa Brightonille 0-1 vierastappion Amex Stadiumilla viime viikonloppuna.

Kamppailussa nähtiin pelin ehtoopuolella useampikin maali, mutta vain yksi kolmesta osumasta tuli hyväksytyksi. Pascal Gross luuli ensin tehneensä isäntien avausosuman 68.minuutilla, mutta VAR-tarkastuksen jälkeen maali hylättiin paitsiona. Villan John McGinn toimitti puolestaan pallon maaliin 80.minuutilla, mutta tuokin osuma liputettiin paitsioksi. Kun kolme minuuttia oli enää varsinaista peliaikaa jäljellä pääsi isännistä Joao Pedro yrittämään voittomaalin tekemistä pilkusta, mutta jo pariin otteeseen selviä maalipaikkoja torjunut Villa-vahti Robin Olsen aavisti oikeaan alanurkkaan suunnatun yrityksen, mutta riparista Pedro pääsi puskemaan voittomaaliksi jääneen osumansa. Maaliodottama (xG) kirjattiin Brightonin eduksi 2,47-0,06.

Villan hyökkääjistä Morgan Rogers toipuu todennäköisesti torstaiksi pelikuntoon, vaikka nilkkutikin kesken Brighton-pelin vaihtoon kolhuja saatuaan. Veskareista Emiliano Martinez on toipunut myös pelikuntoon, mutta keskikentän Youri Tielemansin pelaaminen on sen sijaan epävarmaa. 

Aston Villan (4-4-2) mahdollinen avausrosteri: Olsen; Cash, Lenglet, Konsa, Digne; Rogers, McGinn, Luiz, Diaby; Watkins, Bailey.

Maalijuhlien käryä ilmassa

Villalla ei ole käytännössä mitään muuta mahdollisuutta kuin laittaa kaikki tiskiin riskejä kaihtamatta avausosan kahden maalin kotitappion jälkeen, joten peli tulee olemaan avointa ja maalijuhlita tuskin tullaan välttymään. Emeryn suojateilla on kaikki eväät riistää vielä jatkopaikka tästä parista toivottomalta kenties tuntuvasta takaa-ajotilanteesta huolimatta. Villan voiton todennäköisyys on 51% luokkaa. Siitä löytyy kahden parammalla puolella olevia tarjouksia markkinoilta.

Kahdeksan edellistä peliään ilman tappioita pelannut Olympiakos on toki yksi Kreikan suurseuroista eikä neljän maalin tekeminen Villa Parkilla onnistu aivan keltä tahansa, ei edes Valioliigan kirkkaimmilta huippuseuroilta. Se on myös maalannut vähintään kaksi osumaa kahdeksan kertaa kymmenessä viime pelissä.

Yli 2,5 rajapyykin maalimääristä maksetaan ihan kohtuullisen hyviä tarjouksia eikä tuota voi olosuhteet huomioiden sivuuttaa.

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia
1.6100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.58100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.53100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.52100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.