Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Konferenssiliiga: Fiorentina - Club Brugge

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 3.05 klo 0.00
Huti
Club Brugge +0,5
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.04Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Fiorentina saa Konferenssiliigan välierissä vieraita Belgiasta!

Vincenzo Italianon käskyttämä Fiorentina isännöi torstaina Konferenssiliigan välierien ensimmäisessä osassa Club Bruggea Stadio Artemio Franchilla. Viime kaudella Viola hävisi juuri tämän kilpailun finaalin West Hamille, joten hampaankolossa on firenzeläisillä takuulla ropeloitavaa. Puolivälierissä Viktoria Plzen taipui Violalle vasta jatkoajalla, kun taas PAOK oli yllättävänkin kevyttä kauraa Club Bruggen käsittelyssä toisaalla.

Fiorentina joutui hiljattain taipumaan Atalantalle Coppa Italian välierissä, mutta Serie A:n puolella myötätuulta saatiin sunnuntaina, kun ensi kaudeksi todennäköisesti sarjatasoa vaihtava Sassuolo kävi ottamassa Toscanassa lukua peräti 5-1. Fiorentina on nyt yhdeksäntenä Serie A:ssa ja kun kahdeksan joukkuetta selviää ensi kaudeksi europeleihin, on Italianon suojateilla kelpo saumat päästä Eurooppaan myös kotimaan sarjan kautta.

M’Bala Nzola sekä Rolando Mandragora palaavat torstaina kokoonpanoon eli koko rosteri on nyt valmentajan käytettävissä. Viikonlopun Sassuolo-matsissa Italiano lepuutteli muun muassa Andrea Belottia, Nico Gonzálezia ja Pietro Terraccianoa ja torstaina ykköset on taas kehissä.

Viime kaudella Mestarien liigassa pudotuspeleihin asti yltänyt Club Brugge on ollut kovaa valuuttaa tällä sesongilla Konferenssiliigan puolella, jossa karkelot käynnistettiin viime loppukesästä jo toiselta karsintakierrokselta. Ronny Deilan maaliskuun potkujen jälkeen väliaikaismanageri Nicky Hayenin alaisuudessa Brugge on tehnyt hurjaa jälkeä ja nyt on voitettu peräti seitsemän matsia peräjälkeen kaikissa kilpailuissa. Belgian liigassa voittoputki on siivittänyt joukkueen kärkipaikalle!

Club Bruggella on Fiorentinan tavoin koko rosteri terveenä ja paria vähemmälle vastuulle jäänyttä kaveria lukuun ottamatta kaikki mukana reissussa! Hiljattain takareisivammasta kuntoutunut Simon Mignolet palaa näillä näkymin veräjälle Nordin Jackersin tilalle.

Jatkuuko Club Bruggen huima suorittaminen myös vaikealla vieraskentällä?

Club Bruggen hirmuvirettä on vaikea jättää vedoissa huomiotta. Sen lisäksi, että seitsemän viimeisintä peliä on voitettu, on omissa soinut vain kahdesti! Vastustajien osalta on myös hyvä huomioida, että Belgian sarjan vastustajat ovat olleet kaikki kärkipään joukkueita, kun nyt on käynnissä maan euroloppusarjat. Lapulle otetaan Club Brugge +0,5 eli tasurillakin veto osuu.

Club Brugge +0,5
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.04Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.97100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!