Jääkiekon MM-kisat: USA - Saksa

La 27.05.2023 | 18:20 | Jääkiekon MM-kisat | USA - SAKSA

Kohde sulkeutuu: 27.05.2023 18:20


USA ja Saksa jälkimmäisessä semissä


Jääkiekon 2023 MM-kisojen toisessa välierässä kohtaavat USA ja Saksa. Joukkueet kohtasivat jo lohkovaiheessa, kun A-lohkon voittanut USA nappasi niukan 3-2 voiton. Saksa hävisi turnauksen kolme ensimmäistä otteluaan, mutta on sittemmin voittanut jokaisen matsinsa. Makein voitoista tähän asti on puolivälierissä Sveitsiä vastaan.

Mainion maalivahtinsa Mathias Niederbergerin johdolla Saksa yllätti nimivahvan Sveitsin ja vieläpä ihan ansaitusti. Toki Sveitsi oli ottelussa niskan päällä ja pääsi varsinkin lukuisilla ylivoimillaan hyviin paikkoihin, mutta Saksa oli tasaviisikoin lähes täysin tasavahva. Edes tähtipuolustaja Moritz Seiderin musta hetki ja pelikielto eivät lopulta isommin heiluttaneet joukkuetta.

Jenkit puolestaan kaatoivat omassa puolivälierässään Tshekin varsin hallitusti. Tähän asti jokaisen ottelunsa voittanut USA pelaa nuorella joukkueella yllättävän kypsää jääkiekkoa, jossa kaikenlainen ryntäily on pannassa. Kari Jalosen Tshekki saikin tässä mielessä maistaa omaa lääkettään, eikä voittajasta ollut oikeastaan missään kohtaa epäselvyyttä.

David Quinnin päävalmentama USA vei Tshekkiä vastaan laukaukset hurjalla erolla 34-15 ja laadukkaat maalipaikat samassa suhteessa. Jenkeillä on myös Casey DeSmithin muodossa kisojen kenties kuumin maalivahti, joten joukkue pääsee Tampereen ratkaisupeleihin suorastaan erinomaisesta tilanteesta.


Maalit jälleen kortilla?


Me olimme jo Saksan edellisessä ottelussa vahvasti matalamaalisten tulosten kyydissä ja tähän otteluun maaliodottama laskee entisestään. USA pelaa todella tiivistä ja tarkkaa lätkää, jossa vastustajalle ei turhan paljon laatupaikkoja aukea. Myös Saksa on osoittanut viime matseissaan pystyvänsä parhaimmillaan hyvin kompaktiin kiekkoon. Tyhmien jäähyjen ottamistakin on varmasti käsitelty Sveitsi-voiton jälkeen kopissa sopivalla volyymilla.

Lähtökohdat ovat selkeät. USA hallitsee, Saksa puolustaa ja hakee vastaiskuista sekä erikoistilanteista maalipaikkoja. Molemmilla joukkueilla on myös heittää kehiin kuumat maalivahdit, joten mitään maalijuhlia lienee tästäkään matsista turha odottaa. Kovien panosten välierävaihe tietää perinteisesti pelin tiivistymistä entisestään ja sen voisi kuvitella pätevän tähänkin otteluun täysimääräisesti.

Hypätään siis jälleen "underien" kyytiin. Alle 4.5 maalia varsinaisella peliajalla lienee lähellä kolikonheittoa, joten pitkälti päälle kahden kertoimet maistuvat vähintään viihdevetoihin mainiosti.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Alle 4.5 maalia (varsinainen peliaika) @2.26

Huti
XLBet - Lue arvostelu

2.26

XLBet – Uutuussivustolle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena