Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi - Suomi

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 23.05 klo 23.50
Peli ohi
Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jääkiekon MM-kisoissa puolivälierissä B-lohkon voittaja Ruotsi ja A-lohkon nelonen Suomi kohtaavat toisensa Ostravar Arenassa, Ostravassa torstaina kello 21:20.

Tre kronor yhä puhtaalla pelillä 

Sam Hallamin luotsaama Tre kronor voitti B-lohkon sekä matkaa kuolemanotteluun ainoana maana näissä kisoissa täysin ilman pistemenetyksiä, kun se löi superammattilaisia vilisevällä miehistöllään vuoronperään USA:n 5-2, Puolan 5-1, Saksan 6-1, Kazakstanin 3-1, Latvian 7-2, Ranskan 3-1 ja Slovakian 6-1 valtaosan peleistään edes parastaan esittämättä ”puolivaloillakin”. Silti maalisuhde nousta peleistä oli paljon kuvaava 35-9. Hallamin suojatit voittivat pelaamistaan 27 erästä kaikkiaan 23 erää jääden tasuriin vain kahdesti lohkon viimeistä edellisessä pelissään kaksi ensimmäistä erää Ranskaa vastaan sekä päätöserät Saksaa ja Kazakstania vastaan!

Ruotsalaisten tehopörssin kärkipaikat kansoittivat kymmenen tehopinnaa rohmunneet Pittsburghin pakeista Erik Karlsson (5+5) ja Seattlen laitureista Andre Burakovsky (4+6). Minnesotan laitureista Marcus Johansson (4+5) mahtui vielä sinikeltaisten tehokolmikkoon. Minnesota-vahti Filip Gustavsson (93,02%, 1,50) on Tre kronorin kiistaton ykköstorjuja eikä Hallam halunnut peluuttaa miestä puhki lohkopeleissä, joista torjui kaikkiaan neljässä matsissa. Philadelphian Samuel Ersson hoiti kunnialla kolme muuta peliä (92,50%, 1,00) myös varsin tehokkain lukemin. Gustavsson torjui kaksi ensimmäistä peliä ja loput edettiin vuorotahtiin.

Erikoistilanteissa Ruotsi on ollut jäätävä nimenomaan alivoimassa, missä se onnistui tappamaan alkulohkossaan kaikki 16 alivoimaansa (100%). Sen sijaan Tre kronorin ylivoima (3/28yv=10,7%) oli todella heikkoa sen onnistuttua maalinteossa tuossa erikoistilanteessaan vain kerran kymmenestä kerrasta.

Leijonat täpärästi lohkostaan jatkoon

Jukka Jalosen luotsaama Leijonat selviytyi rimaa hipoen lohkostaan neljäntenä maana puolivälieriin eli kisojen minimitavoite saavutettiin eikä vuoden 1955 pannukakku päässyt toteutumaan, kiitos siitä kuuluu briteille, jotka lähtivät sarjaporrasta alemmaksi saappaat jalassa lyöden päätöskierroksella Itävallan (4-1) ja Alppimaa jäi näin lopulta nuolemaan näppejään jatkopaikan suhteen.

Leijonat kaatoi lohkossaan varsinaisella peliajalla Iso-Britannian 8-0, Norjan 4-1 sekä Tanskan 3-1. Lunta tuli tupaan tsekeiltä 0-1 rankkareilla, Itävallalta 2-3 Alppimaan iskettyä voittomaalinsa 0,2 sekuntia ennen summerin soimista, Kanadalta 3-5 sekä Sveitsiltä 1-3.

Suomen tehopörssissä kärkipaikalla paistattelee Timråseen ensi kaudeksi sopparin tehnyt parikymppinen KalPa-sentteri Oliver Kapanen, joka MM-debyyttikisoissaan on tulittanut kuusi osumaa jääden kuitenkin kolmessa viime pelissään kanukkeja, juutteja ja käkikellomaata vastaan tehoitta. Pittsburgh-laituri Jesse Puljujärvi (3+2=5) on pelannut mainion turnauksen noustuaan vaikeista lähtökohdista viimekesäinen lonkkaleikkauksen jälkeen takaisin paitsi taalajäille myös MM-kisoissa Leijonien parhaimpien pelaajien joukkoon. SHL:ssä hurjana maalitykkinä viihtynyt Frölundan Jere Innala (2+3=5) on sen sijaan ollut pettymys, vaikka viisi pinnaa onkin taululle latonut. Hukattuja maalipaikkoja San Josen Mikael Granlundin (0+5) unelmapasseista on reilusti enemmän mitä laiturilla on pinnoja yhteensä. Granlundista puheenollen Leijonien pelinrakentajalle lätkäistiin pelikieltoa kuolemanotteluun suihkukomennuksen Sveitsi-pelissä saatuaan muokatessaan Lausanne-pakin Andrea Glauserin aataminomenan seutua uuteen muottiin poikittaisella mailallaan Glauserin taklattua ensin Mikkeä päin laitaa päästen tempustaan kuin koira veräjästä.

Erikoistilanteissa Leijonat on ollut ylivoimassa varsin vaatimaton onnistuen vain keskimäärin joka viidennellä yrittämällä (4/21yv=19,0%) maalinteossa. Vastaavasti Jalosen suojattien alivoima (12/12av=100%) on ollut jäätävän tehokasta. Ensinnäkin Leijonat ei ole ottanut hirveästi jäähyjä, ainoastaan kolme av-peliä Itävaltaa, Kanadaa ja Sveitsiä vastaan muita vastaan vain kerran lukuunottamatta brittejä, joita Suomi ei päästänyt kertaakaan ylivoimalle.

Granlundin poissaolo syö väistämättä Leijonilta tehoja

Erikoistilanteiden puolesta ei Leijonilla pitäisi olla puolivälierässään hädänpäivää voitosta voittoon kisat seilanneita ruotsalaisia vastaan, joiden ei ole edes tarvinnut joutua todelliseen puntariin tähänastisissa peleissään avausmatsia jenkkejä vastaan lukuunottamatta. Ei länsinaapurissa turhaan pelätty jo etukäteen Leijonien kohtaamista kuolemanpelissä. Vähämaalisessa pelissä kaikki valttikortit ovat Jalosen suojateilla, joilla ei ole pelissä mitään hävittävää tuolla rosterillaan Tre kronorin superammattilaisia vastaan, jotka kivitetään mikäli itänaapurinsa passittavat sinikeltaiset ulos kisoista! 

Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.93100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.