Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Geneven ATP-turnaus: Emil Ruusuvuori - Marcos Giron

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 20.05 klo 15.10
Peli ohi
Emil Ruusuvuoren otteluvoitto
1.79Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Maailmanlistalla korkeammalla oleva Marcos Giron (ranking vihjeentekohetkellä ATP-49) voitti Emil Ruusuvuoren (ATP-71) hiljattain massakentällä. Geneven turnauksessa hänen voittokertoimensa on suurempi.

Silti vihje kohdistuu Ruusuvuoren voittoon. Miksi?

Siksi, että Ruusuvuori on lähtökohtaisesti parempi tennispelaaja sekä massalla että kovilla kentillä. Kun suomalainen on nyt saanut alle muutaman ottelun ja sentään yhden voitonkin, pitää hänen olla tässä ottelussa suosikki.

Rublev oli tiukilla

Miehet kohtasivat siis kaksi viikkoa sitten Rooman Mastersin avauskierroksella. Erot olivat loppujen lopuksi hyvin pienet 6-3, 3-6, 3-6-numeroihin päättyneessä ottelussa. Giron voitti yksittäisistä pisteistä 93, Ruusuvuori 86. Käytännössä siis suomalainen piti syöttöjään keskimäärin vähintään yhtä helposti tai vaikeasti.

Ratkaisuna voi pitää sitä, että Giron voitti ykkössyöttöpisteensä 65-, Ruusuvuori 56-prosenttisesti. Kakkossyöttöpisteet menivät niukasti Ruusuvuoren eduksi sikäli, että prosentti oli hänellä hieman vastustajaa parempi.

Tennismaailman tämänhetkisestä arvoituksellisuudesta kertoo se, että Giron laittoi toisella kierroksella Andrei Rublevin tiukille. Rublev oli voittanut Roomaa edeltäneen Madridin Mastersin ja pelannut kevään aikana muutenkin monilta osin hyvin.

Niistä lähtökohdista ei olisi uskonut Gironin pystyvän uhmaamaan venäläistä noin hyvin. Yhdysvaltalainen kun ei missään nimessä ole massalla "kotonaan".

Tositointa tuli lopulta runsaasti

Palataan vielä Genevessä kohtaavien miesten Rooma-otteluun. Siinä Giron otti käyttöön tällä tasolla harvinaisen taktiikan: pallo korkealle ilmaan ja ratkaisujen tekeminen Ruusuvuorelle. Se oli voittava strategia.

Ruusuvuori kävi hakemassa pelituntumaa myös Torinon haastajakisasta. Tuntumaa tulikin sinällään mielenkiintoisella tavalla, kun sade piiskasi italialaisia massoja alkuviikon aikana.

Ruusuvuori ja Thiago Seyboth Wild saivat läpäistyä yhtenä päivänä seitsemän ensimmäistä peliä. Sen jälkeen odoteltiin todella pitkään, kunnes perjantaina päästiin lopulta tositoimiin.

Sitä tositointa tulikin sitten suomalaisen osalta yhdelle päivälle roppakaupalla. Seyboth Wild menetti viisi ottelupalloa, ja Ruusuvuoren ensimmäinen tämän tason otteluvoitto kuukausiin oli totta.

Myöhemmin samana päivänä pelatun ottelun 5-7, 6-7-tappio Francesco Passarolle näytti sinänsä pahalta tapahtumahetkellä. Italialaisen ranking oli otteluhetkellä 240.

Passaro näytti viikonloppuna, ettei hänelle ollut häpeä hävitä. Mies eteni aina turnausvoittoon asti päihittämällä varsin nimekkäät maanmiehensä, kaksi Lorenzoa eli Mussettin & Sonegon. Ranking nousi saman tien yli sata sijaa ylöspäin.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Kuten todettua, on Ruusuvuori lähtökohtaisesti parempi tennispelaaja kuin Giron. Nyt suomalainen on riittävän lähellä omaa tasoaan, jotta hänen voittoaan on syytä vihjata pitkästä aikaa.

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto
1.79Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.