Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fantasy Premier League: Kierros 31

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 2.04 klo 22.00
Push
1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Valioliigassa pyöräytetään tiistaina käyntiin viikkokierros ja Fantasy Premier League-managereille ei siis ole hengähdystaukoja luvassa. Tulevien viikkojen aikana kimpoissa aletaan nähdä hajontaa niin kutsutuista ”template”-joukkueista, kun kärkisijojen kohtalot on saatava selville ja riskejä ei enää kaihdeta!

Tulevaa 34. kierrosta kannattaa jo tässä vaiheessa silmäillä, sillä tässä kohtaa useampi joukkue tuplaa ja Tottenhamilla ei ole peliä. Jos suunnitelmanasi on käyttää free hit tällä kyseisellä kierroksella, ei suunnittelussa tietenkään tarvitse huomioida tuplaavia joukkueita tai Spursin lepoa millään tavalla. Tuplakierros on tulossa sitten myös kauden toiseksi viimeisellä kierroksella, joten esimerkiksi Chelsean pelureita on hyvä alkaa jo tässä vaiheessa haalimaan.

Ykköspick tiistaina alkavalle kierrokselle on tietysti Mohamed Salah (13,3), jolla on kotipeli Sheffield Unitedia vastaan. Liverpool-miehiä kannattaa tankkailla joukkueeseen muutenkin rohkeasti ja hyviä hankintoja ovat esimerkiksi Darwin Núñez (7,6), Luis Díaz (7,5), Virgil van Dijk (6,6) ja budjettimiehet Conor Bradley (4,2) ja Caoimhín Kelleher (3,8). Kaksi viimeisintä ei todennäköisesti ole koko loppukautta pelaavassa kokoonpanossa, mikä on syytä pitää mielessä.

Monissa template-joukkueissa vedetään tämä kierros Salah – Erling Haaland (14,3)-tuplalla, mutta kannattaako norjalaista väkisin roikottaa joukkueessa? Tämä on pulma, joka kaikkien managereiden tulee itse ratkaista. Allekirjoittanut on jo tässä vaiheessa kautta sen kannalla, ettei Haaland ole enää pakkovalinta. Muun muassa Mestarien liigan takia Haaland voi olla ennalta arvioituna helpommissa peleissä levossa, mikä syö pistepotentiaalia. Tällä hinnalla Haalandin valueta sopii kyseenalaistaa, mutta toki riskit ovat isot, jos et lopulta miestä omista.

Aston Villan pelaajille hyvästit!

Isoin myyntiprio on oltava Ollie Watkins (8,9), joka vaihdettiin viikonlopun pelissä pienen vaivan takia ajoissa. Aston Villan pelureita ei kannata muutenkaan enää pitää joukkueessa, sillä kauden loppurutistus on otteluohjelman puolesta todella haastava, kun muistetaan vielä Konferenssiliigankin olevan mukana yhtälössä. Watkins on etenkin hard sell, sillä tilalle on niin paljon laadukkaita korvaajia. Alexander Isak (7,7), Dominic Solanke (7,2), Antoine Semenyo (4,5), Núñez, Matheus Cunha (5,5) ja Rodrigo Muniz (4,7) ovat kaikki kelpo vaihtoehtoja.

1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!