Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fantasy Premier League: 36. kierros

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 3.05 klo 22.30
Push
1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

FPL:ssä valmistaudutaan Bench Boost-kierrokselle!

Valioliigassa on jäljellä kolme kierrosta eli myös Fantasy Premier Leaguen pelaajille alkavat olla totuuden hetket käsillä! Moni käyttää kierroksella 37 Bench Boostin eli penkkimiesten pisteet lasketaan mukaan kierroken kokonaissaldoon. Tällä viikolla tarkastellaan jo hieman myös tätä kierrosta.

Ensinnäkin jos joukkueesi on jo valmiiksi niin sanotusti mintissä, voi olla järkevä idea säästää vaihto ensi viikkoa silmällä pitäen. Tarkoituksena on saada kierrokselle 37 mahdollisimman monta tuplakierroksen pelaavaa miestä ja jos omaat sen luksuksen, että vaihtoja ei ole pakko tehdä, voit olla tyytyväinen.

Fantasyn kannalta todella mielenkiintoinen ottelu tällä kierroksella tulee olemaan Liverpool – Tottenham. Vastakkain on siis kaksi kelvottomasti viime aikoina esiintynyttä suurseuraa, joilla totisesti tulivoimaa piisaa. Etenkin Liverpoolia kannattaa tässä vaiheessa keventää joukkueestasi, jos vaikkapa vielä omistat yli yhden Poolilaisen. Riskejäkin tässä toisaalta on ilmassa, kun Spurs ei varsinaisesti ole edukseen esiintynyt alakerrassa!

Mestaruutta ahnaasti jahtaava Manchester City on varmuudella monessa joukkueessa vahvasti edustettuna. Erling Haaland, Phil Foden ja esimerkiksi Josko Gvardiol ovat monen huulilla, mutta esimerkiksi Kevin de Bruynea voi hakea differentiaaliksi, jos kaverikimpoissa on pelattu copycat-meiningeillä kausi läpi.

Ostoksilla kannattaa käydä mahdollisesti myös Pohjois-Englannin suunnalla, kun Newcastle pelaa putoajakandidaatti Burnleyta vastaan ja ensi kierroksella tuplataan. Anthony Gordonia ja Alexander Isakia siis joukkueeseen – muuten voi tulla tupenrapinat kauden päätösmetreillä. Puolustuspäässä Newcastle sen sijaan ei ole vakuuttanut koko kaudella, mutta esimerkiksi Dan Burniin voi käyttää rahoja, jos tarve on akuutti.

Kapteenivalintaa ei kannata ylimiettiä!

Kapteenia miettiessä ei kannata kamalasti mutkistaa asioita tällä kierroksella. Nauha siis Haalandille tai jos jostain syystä et Haalandia omista, voi Arsenal-miehille, Cole Palmerille, Fodenille tai De Bruynellekin antaa nauhan hyvällä omallatunnolla käsivarteen.

1Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!