Fantasy Premier League: 23. Kierros

La 03.02. | klo 13:00 | Fantasy Premier League | 23. kierros

Kohde sulkeutuu: 03.02.2024 13:00

FPL-managereille ei ole luvassa hengähdystaukoa!


Valioliigassa on hädin tuskin saatu viikkokierros taputeltua, kun taas mennään uudestaan viikonloppuna! Hiljattain olikin taukoviikkoja FA Cupin takia, joten vaihtelu virkistää monessakin mielessä. FPL-pelaajilla pukkaa nyt hikeä pintaan, mutta lämpö on tässä pelissä kestettävä, jos on aikomuksena pysyä keittiössä ja pärjätä! Kokataanpa sitten uuden kierroksen ajatukset ilmoille.Otetaan hieman elähtäneeseen Premium-pohdintaan nopea katsaus alkuun ja siirrytään sitten muihin aiheisiin. Pep Guardiolan mukaan Erling Haaland (14,0) on valmiina avauskokoonpanoon ja kun Manchester City pelaa oman pelinsä vasta maanantaina, on norjalaisen avauspaikka varmastikin täyttä realismia. Haaland lienee deadlinen koittaessa taas useimmissa joukkueissa, mutta kapteeninnauhan kohtaloa on syytä vielä minuuttien takia pohtia.

Entäpä sitten muut Cityn pelimannit? Tuloillaan oleva tuplakierros täytyy ehdottomasti huomioida, joten kukapa sitten kannattaisi rahdata Citizens-ryhmästä sisään? Alakertaan Kyle Walker (5,5) voi olla hyvä haku minuuttien takia, vaikka viikolla Guardiola englantilaiskiiturin penkittikin. Varmoja valintoja ei Cityn tapauksessa oikein ole, kun ruletti käy kuumana. Phil Foden (8,0) ja Kevin de Bruyne (10,7) ovat nyt monen huulilla puolestaan keskikentälle, mutta kuten Walkerinkin tapauksessa, mitään varmaa ei ole. Edersonin (5,5) valinta sen sijaan tolppien väliin voi olla perusteltua, vaikka hintaa turhan paljon brassilla molariksi onkin. Entä kannattaako Julián Álvarez (6,9) myydä Haalandin tieltä? Tähänkään ei yksiselitteistä vastausta ole, mutta oletettavasti Álvarezin vastuu kutistuu pitkällä aikajänteellä.


Tässä vaiheessa ei ole vielä selvyyttä peliviikon 25 tuplaavista joukkueista, mutta vaikuttaa siltä, ettei Liverpoolilla ole tässä tuplapeliä. Viikolla 26 Poolilla ei ole matsia eli tämä kannattaa pitkän aikavälin suunnitelmia tehdessä pitää mielessä. Kolmen Liverpool-pelurin haaliminen tässä vaiheessa on päätöntä. Viikot 27-29 ovat myös yhä epäselviä tuplien ja ”blankkien” suhteen, joten jos pystyt säästämään vaihtoja, loistavaa!

Tällä peliviikolla monelle aiheuttaa päänvaivaa penkille laitettavat pelaajat. Jos omistat Darwin Núñezin (7,5), valinta helpottuu ilman isompaa myyntipainetta, kun uruguaylaisella on pientä kolhua ja vastassa on defensiivisesti vahva Arsenal vieraissa. Poolin ja Arsenalin pakkejakin kannattaa penkittää sillä oletuksella, että maaleja nähdään molempiin päihin.

Kelpaavatko maaliruiskut Solanke ja Watkins kapteeniksi?


Kipparivalinta onkin varsin mielenkiintoinen pohdinta. Haaland on tietyllä tavalla varman päälle-valinta, vaikka se ei oikeastaan edes ole sitä, kun Guardiolan hatusta tulee välillä mitä erikoisempia jänöjusseja. Tasaiseen tahtiin maaleja takovat Ollie Watkins (8,8) tai Dominic Solanke (7,1) ovat erinomaisia vaihtoehtoja Haalandille. Yhtä absoluuttisesti oikeaa vastausta ei tähän pulmaan tällä viikolla ole.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>