Fantasy Premier League: 22. Kierros

Ti 30.01. | klo 20:00 | Fantasy Premier League | 22. kierros

Kohde sulkeutuu: 30.01.2024 20:00

Cup-tauko taputeltu FPL:ssä!


Englannissa on pelattu tammikuussa iso määrä cup-matseja ja Valioliiga palaa viimein eetteriin tiistaina viikkokierroksen muodossa. Fantasy Premier League-harrastajille tämä aika on ollutkin tavallaan tervetullut lepo, sillä tulevina viikkoina on edessä jo mahdollisesti paljonkin ratkaisuhetkiä miniliigoissa.Tauon aikana on ollut mahdollista seurana silmä kovana Premium-miesten pelikuntoa ja nyt näyttää siltä, että passiivisuus palkitaan. Erling Haaland (13,9) ei nimittäin todennäköisesti ole avauskokoonpanossa Burnley-ottelussa, jossa monen FPL-managerin tähtäin oli asetettuna. Jos et omista Haalandia, on melko suoraviivainen suunnitelma ostaa norjalainen joukkueeseen vasta kun kunnosta on edes lähes varmaa tietoa.

Mohamed Salahin (13,1) edustama Egypti ehti jo putoamaan Afrikan skaboista, mutta mies itse on loukkaantuneena ja todennäköisesti vielä viikko tai pari menee huilatessa. Son Heung-min (9,7) voi sen sijaan pudota jo tiistai-iltana Aasian kisoista ja jos näin käy, voi Son olla mukana Tottenhamin kokoonpanossa jo tulevana viikonloppuna.


Vallitsevaksi narratiiviksi on nyt tulossa tuplapeliviikko 25:een valmistautuminen. Vielä ehtii tässä tietysti tapahtua, kun kaikkia otteluita ei vielä ole vahvistettu, mutta tärkeimpänä pointtina on Manchester Cityn pelaajien haaliminen, kun kierroksella 26 Cityllä on myös peli, toisin kuin mahdollisesti viikolla 25 myös tuplaavalla Liverpoolilla. Se, miten käytät chipit, voi parantaa tai heikentää menestysmahdollisuuksiasi tässä pelissä reilusti, mutta myös pitkällä aikavälillä joukkueen rakentaminen on avainasemassa.

Jos tässä vaiheessa kykenet säästämään vaihdon, tee se! Tämä edellyttää tilannetta, jossa saat kentälle 11 käytännössä varmasti pelaavaa miestä. Tässä vaiheessa on taas korostetun tärkeää välttää yhden viikon ihmeiden jahtaamista ja pelata FPL:ää pitkän aikavälin suunnitelmat mielessä. Jos vaihto on tehtävä, järkeviä peliliikkeitä ovat esimerkiksi Kyle Walker (5,4) tai Phil Foden (8,0). Kaksikko todennäköisesti pelaa isot minuutit myös tulevalla tuplakierroksella.

Kapteenivalinnoissa pohdittavaa!


Kapteeniksi tälle viikolle ovat ehdolla esimerkiksi Richarlison (7,0), Julián Álvarez (7,0) ja Darwin Núñez (7,5), joka tosin pelaa hyvään vireeseen äitynyttä Chelseaa vastaan. Mielenkiintoinen peliviikko on siinäkin mielessä luvassa, että kapteenivalinnoissa nähdään pomminvarmasti hajontaa.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>