Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FA Cup: Manchester City - Manchester United

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 25.05 klo 19.00
Peli ohi
Manchester City -1,5
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

FA Cupin finaali huipentaa englantilaisen jalkapallokauden!

Manchester City ja Manchester United järjestävät englantilaisen futiskauden loppunäytöksen lauantaina Wembleyllä FA Cupin finaalissa. City pokkasi viime viikonloppuna jo Valioliigan mestaruuden ja tuplaan on siis lauantaina isot mahdollisuudet. Kykeneekö Erik ten Hagin miehistö kiusantekoon vai onko City jälleen täysin omaa luokkaansa? United kaipailisi lauantaina voittoa siinäkin mielessä, että ensi kaudeksi ei ole asiaa europeleihin, jos City ei kaadu. 

Tällä kaudella Pep Guardiolan ryhmä ei sentään viime kauden fantastista triplamestaruutta päässyt uusimaan, kun Real Madrid oli rankkareilla UCL:n puolella kovempi, mutta keväällä Citizens on kuitenkin ollut fantastisessa vedossa ja lauantaihin joukkueen siivittää seitsemän ottelun mittainen voittoputki, jossa on päästetty vaivaiset kaksi osumaa ja ladottu itse 21 kaappia. Dominoivaa Cityä on lupa odottaa Wembleyn iltapäivässäkin. 

City pääsee loppuotteluun pitkälti parhaalla koosteella. Ederson ei ole pelikykyinen, joten Stefan Ortega on torjuntavastuussa. Taso ei aivan kamalasti saksalaisveskarin myötä laske, joten merkittäviin miinustuksiin ei ole tarvetta. 

Manchester United päätti kautensa Valioliigassa voittoihin Newcastlea ja Brightonia vastaan, joten tuloksellisesti formissa ei ole nokan koputtamista. Aikamoista myötätuulta kuitenkin näihinkin peleihin mahtui tuurien puolesta, joten ei kannata antaa näiden matsien liikaa hämätä. ManU on ollut keväällä puolustuspäässä huolestuttavan heikko ja hyvät neuvot ovat ten Hagille kalliit. 

Loukkaantuneiden kirjoissa Unitedilla on lauantaina Tyrell Malacia, Luke Shaw ja Harry Maguire. Victor Lindelöf, Mason Mount ja Anthony Martial ovat kuntoutuneet viikolla mukaan joukkueharjoituksiin. Raphaël Varane ja Lisandro Martínez avaavat näillä näkymin toppariparina. 

Suosikin viitta tukevasti Guardiolan miehistön niskassa!

Citylle otetaan peliä -1,5:n tasoituksella. ManU on toki venynyt mainiosti tulosten valossa, mutta pelillisesti tarina on usein ollut jotain täysin muuta kuin mitä tuloksesta olisi voinut päätellä. City on loistovedossa ja vaikka United saa hieman tärkeitä miehiä takaisin rosteriin, on City kuitenkin tässä vertailussa aivan ylikylän porukka.

Manchester City -1,5
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!