FA Cup: Bournemouth - Swansea

To 25.1. | klo 21:45 | FA Cup | BOURNEMOUTH - SWANSEA

Kohde sulkeutuu: 25.01.2024 21:45


Onko Swansea helppoa kauraa torstaina Bournemouthille?


FA Cupissa laitetaan torstaina käyntiin neljäs kierros, kun Bournemouth isännöi Vitality Stadiumilla Mestaruussarjasta ponnistavaa Swanseaa. Vierasjoukkue pelasi menneinä vuosina myös Valioliigassa, mutta walesilaisseura on tätä nykyä aika kaukana noista gloorian päivistä. Luke Williamsin ryhmä lähtee torstaihinkin isona altavastaajana.Bournemouth on tällä sesongilla ollut Valioliigan yksi piristysruiskeista, kun Cherries on etenkin talvella pelannut todella hyvää futista ja tulostakin on saatu raavittua. Kiitos kuuluu tietysti baskivalmentaja Andoni Iraolalle, joka on saanut omat ideansa iskostettua laadukkaaasti joukkueeseen. Bournemouth on voittanut viimeisestä kymmenestä matsista peräti seitsemän, mutta viikonloppuna tuli kuitenkin karu läksytys Liverpoolilta.

Tyler Adams, Adam Smith, Ryan Fredericks, Max Aarons ja Darren Randolph ovat sivussa isänniltä terveyssyistä. Dango Ouattara on AFCONissa, mutta Antoine Semenyo kenties palaa kehiin sopivasti torstaiksi, kun Ghana putosi. Milos Kerkez on vielä kuntotesteissä ottelun alla.


Swansea ei sen sijaan ole Championshipissä akuutissa putoamisvaarassa, vaikka sijoitus onkin selkeästi alempaa keskikastia. Piste-eroa on nimittäin seitsemän pistettä plussaa QPR:ään nähden. Esitykset ovat olleet kauden mittaan aika mitäänsanomattomia, vaikka näyttävää futista Swansea pyrkiikin pelaamaan. Tilastojen valossa joukkue on ollut selkeästi sarjan alempaa kastia, jos esimerkiksi maalipaikkadataa yhtään syvemmältä kaivellaan.

Joutsenpaidoilta on torstaina poissa Josh Ginnelly, Liam Walsh, Josh Key sekä Sam Parker. Ben Cabango on nilkkavaivaisena vielä epävarma. Williams saattaa tässä matsissa peluuttaa miehistöään kolmen topparin muodossa, sillä tällä saataisiin hieman omaa päätä tilkittyä. Avoimeen maalintekokisaan Swansea ei voi kuumassa formissa porhaltavan Bournemouthin kanssa lähteä.

Swansea jää tulikuuman kotijoukkueen jalkoihin!Vaikka FA Cupissa on perinteisesti taikaa ja altavastaaja voi monestikin yllättää ennakkosuosikin, on tällaista skenaariota vaikea nähdä torstaina toteutuvaksi. Bournemouth on ollut nimittäin Valioliigankin puolella kotipeleissä dominantti talvella ja Swansea ei tarjoa kummoista vastusta nykyisessä formissaan. Lapulle maistuu Bournemouth -1,5:n tasoituksella!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Bournemouth -1,5 @1.83

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.8

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.8

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.79

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo