Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

F-liiga: Oilers - Indians

Miro
Kirjoittanut:
Miro
F-liiga
Salibandyn vedonlyönti netissä - Ohjeet voitolliseen peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.04 klo 19.30
Osuma
Oilers -1,5
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.78200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Oilers ja Indians kohtaavat F-liigan välierien kolmannessa ottelussa, kun ottelusarja siirtyy takaisin Espoon Tapiolaan. Oilers oli ensimmäisen ottelun tavoin myös toisessa ottelussa etevämpi, kun Indians kaatui lopulta maalein 10-5.

Löytääkö Indians enää lääkettä Oilersin pysäyttämiseksi, vai onko ottelusarja jo tulevan ottelun jälkeen katkolla?

Astalan kenttä jälleen hurjana

Toinen ottelu Indiansin ja Oilersin välillä aprillipäivänä alkoi jälleen Oilersin heiluttaessa tahtipuikkoa. Ottelun avausminuuteilta asti pystyi huomaamaan, että ottelussa on enemmän vauhtia kuin ensimmäisessä kohtaamisessa. Tämä näkyi myös 60 minuutin jälkeen tulostaululla, sillä ottelussa nähtiin jopa 15 maalia.

Avausmaalin iski ensimmäisessä ottelussa hurjassa vedossa ollut Aaro Astalan johtama Oilersin kakkoskenttä. Astala tarjoili syötön Heikki Iiskolalle, joka niittasi pallon ohi Mikko Kirvesniemen. Indians tuli ottelussa tasoihin Jasper Auvisen osumalla, ja meni erän lopulla vielä johtoon pallon kimpoiltua Oilers-puolustajan jalasta omaan maaliin. Oilers tuli kuitenkin vielä tasoihin, kun Justus Kainulainen sai välierien maalihanat auki. Maalin syötti ottelussa 0+4 tehopisteet saalistanut Astala, joka kirjoitushetkellä johtaa F-liigan pudotuspelien pistepörssiä.

Toinen erä oli melkoista kissa ja hiiri -leikkiä, sillä Oilers meni aina maalin johtoon Indiansin tullessa aina nopeasti tasoihin. Oilersin puolustaminen ei ollut yhtä järjestelmällistä kuin ensimmäisessä ottelussa, ja Indians oli jättänyt tästä pelistä omalla alueella jahkailun kokonaan pois. Toiselle erätauolle siirryttiin Oilersin 5-4 johtolukemista.

Ottelu ratkesi kolmannen erän alussa, kun Oilers rokotti armotta kolme kertaa alle kahdeksassa minuutissa. Maalit syntyivät tasakentällisin, alivoimalla sekä ylivoimalla. Indians ei enää tästä toipunut, ja Oilers marssi ansaitusti toiseen voittoon.

Markus Laakso ei ottelussa pelannut, mutta kakkosveskan roolia suorittanut Oilers-vahti Rasmus Hellsten suoriutui maalilla mallikaasti torjuen 15 laukausta kiitettävällä 75%:n torjuntaprosentilla. Vastaavasti Indians-maalilla Kirvesniemelle kirjattiin 13 torjuntaa prosentilla 61,90%, ja osa Oilersin maaleista vaikutti sille että laukaukset olisivat olleet kopattavissa. Maalivahtipelistä siis myös pisteet Oilersille.

Oilersin kokoonpanosta puuttui Rasmus Kainulainen, mutta se ei näyttänyt vierasjoukkueen menoa haittaavan.

Oilers suvereeni - kolmas voitto häämöttää

Oilers on tässä välieräsarjassa toistaiseksi vetänyt selvän tasoeron Indiansiin sekä hyökkäyksen, puolustamisen, maalivahtipelin sekä erikoistilannepelaamisen osalta. Indiansin eväät vaikuttavat pahasti syödyiltä, ja on vaikea hahmottaa millä keinoin he pystyisivät Oilersin voittamaan.

Edellisessä ottelussa Indians yritti pitää ottelussa tempoa yllä, mikä näkyi maalimäärissä. Yli 9,5 maalista saa myös pelin tulevaan otteluun, mutta luotetaan Oilersin laatuun ja valitaan kohteeksi Oilersin vähintään kahden maalin voitto.

Oilers -1,5
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.78200% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.