F-Liiga: Happee - SPV Seinäjoki

Ke 15.11. | klo 18:30 | F-liiga | HAPPEE - SPV SEINÄJOKI

Kohde sulkeutuu: 15.11.2023 18:30


Happee saa Pohjanmaan lakeuksilta vieraakseen Seinäjoen Peliveljet F-liigan kiivaassa keskiviikkokamppailussa , joka otellaan Jyväskylän Monitoimitalolla.

Peliveljillä positiivinen kauden ensimmäinen kolmannes


Seinäjoen Peliveljet löytyvät F-liigan sarjataulukosta sijalta 6, kun 12 ottelusta on kasaantunut 21 sarjapistettä. Jopa kuuden ottelun voittoputkessa liitävä SPV on ilmoittanut olevansa pudotuspeli, sekä etenkin kotietukamppailussa mukana tällä kaudella. Ennen voittoputkeaan Peliveljet ehtivät hävitä viisi ottelua perätysten, mutta vastustajatkin olivat kovia. Muun muassa Happee haki tuolloin Seinäjoelta pisteet maalein 7-3.

Voittoputkensa aikana SPV on kaatanut Indiansin ja viimeisimpänä TPS:n, jotka näistä kuudesta ottelusta olivat ehdottomasti kovimmat päänahat.


Peliveljien tehokkain pelaaja tällä kaudella on toistaiseksi ollut Konsta Haukkala 11+12=23 tehopistein, Riku Hakasen kompatessa parin pisteen päässä 13 täysosumalla sekä 8:lla syöttöpisteellä.

Happee taipui Classicille


Happeen edellinen ottelu oli Classicia vastaan Lempäälän Bläk Boksissa. Classic tuli vauhdilla otteluun ja ensimmäisen erän perusteella näytti jo menevän menojaan, mutta toisessa erässä Happee pelasi erittäin laadukasta salibandya ja onnistui punnertamaan 1-4 tappioasemasta tasoihin. Kolmas erä oli kuitenkin totuttua Classicin näytöstä, eikä Happeella lopulta ollut viimeisellä parikymppisellä sanaa sanottavana. Muutamaa päivää aiemmin Happee menetti Indiansia vastaan 3-0 johdon, ja hävisi 3-4 jatkoajalla. Pistemenetys varmasti kirveli pitkään, sillä tuo ottelu oli Happeen omissa käsissä.

Happee on tällä hetkellä sarjataulukon 9:nnellä sijalla 16 pisteellä, mutta pelattuja otteluita on reilusti muita vähemmän (11). Maaliero Happeella on 62-66, mikä hieman kalpenee Peliveljien maalierolle 82-53.

Happeen tehokkain pelaaja on ollut Markus Salmi 8+9=17. Maaliahnein puolestaan Niko Laiti, joka on etenkin viime peleissä terästäytynyt ja saanut täyteen 10 osumaa tällä kaudella.

Maaleja tiedossa?


Viime kauden kolmessa kohtaamisessa kahdessa nähtiin näiden joukkueiden välillä yli 10,5 maalia. Happee ja SPV ovat joukkueita, jotka viihtyvät hyökäten. Tästä kertoo muun muassa Peliveljien kohdalla se, että he ovat F-liigan kärkikolmikon ulkopuolelta tehokkain joukkue tehtyään 82 maalia 12 ottelussa.

Happeen edellisestä 5 ottelusta neljässä on nähty yli 10,5 maalia, ja SPV:llä kolmessa. Otetaan pelikupongille valinnaksi että ottelussa nähdään vähintään yli 10,5 maalia.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @1.87

Osuma
Sportaza - Lue arvostelu

1.87

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Lapilanders - Lue arvostelu

1.87

Lapilanders - Talleta 100€ Saat 200€! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.87

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.87

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan