Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Eurooppa-liiga: Marseille - Atalanta

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 3.05 klo 0.00
Push
Marseille +0/DNB
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Liverpoolin lauluun toimittanut Atalanta kohtaa välierissä Marseillen!

Marseille isännöi Stade Vélodromella Atalantaa Eurooppa-liigan välierien avausosassa torstaina! Atalanta passitti puolivälierissä ennakkosuosikki-Liverpoolin laulukuoroon, joten tästedes Gian Piero Gasperinin miehistö otetaan takuuvarmasti tosissaan kaikkialla. Marseille osoittautui omassa puolivälierässään Benficaa kovemmaksi lopulta rangaistuslaukauskisassa.

Marseillella on tällä hetkellä kierrossa jo kauden kolmas valmentaja, mutta Jean-Louis Gassetin alaisuudessa taitaa kuitenkin olla tämän joukkueen paras olla, vaikka hiljattain oli vaikeitakin aikoja. Nyt OM on välttänyt tappion neljässä pelissä peräjälkeen ja sunnuntaina saatiin voittotilikin taas avattua Ligue 1:n puolella, kun Lens poistui Vélodromelta 2-1-tappio niskassaan. Pelillisesti Marseille on ollut tällä kaudella Ranskan parhaimmistoa, mutta ikävästi tämä ei ole heijastunut aina tulostaululle.

Gassetin poppoosta Samuel Gigot kärsii pelikieltoa eikä Chancel Mbemba ole aivan parhaassa kunnossa, joten alakerrassa on hieman ongelmia. Mbemba kuitenkin on harjoitellut keskiviikkona, joten Leonardo Balerdi ei näillä näkymin ole ainoa pelikykyinen toppari. Quentin Merlin lienee myös mukana. Bamo Meïté, Valentin Rongier ja Bilal Nadir jatkavat lasaretissa ja Ulisses Garcia, Pape Gueye ja Jean Onana ovat edustuskelvottomia.

Atalantalla kulkee tällä hetkellä kovaa, mutta kulkekoon! Serie A:ssa Mestarien liigan sijoitukset lähestyvät ja Coppa Italian välierissä La Dea murskasi viime viikolla Fiorentinan! Kovin työnäyte on kuitenkin ilman muuta Eurooppa-liigan puolivälierien komea 0-3-voitto Anfieldilta – tämän takiahan Atalantan ei tarvinnut juuri edes hikoilla paluuosassa kotona.

Vierailta Isak Hien kärsii pelikieltoa ja Emil Holm sekä Rafael Tolói ovat kuntoutuksessa. Mitchel Bakker kärsii sen sijaan vatsavaivoista ja torstaina ei ole kentälle asiaa. Giorgio Scalvini on sentään kuntoutunut omasta takareisivaivastaan.

Marseillelle tarjolla ilmavia kertoimia!

Atalantaa voi pitää tässä parissa suosikkina, mutta ohutta valueta on kuitenkin tarjolla Marseillelle ensimmäiseen osaotteluun, kun kerran tarjolla on miltei tasabookkia. Marseille ei ole mikään vitsi ja edellisessä vaiheessa laitettiin Benfica lauluun. Atalanta vaikuttaisi saaneen hieman liikaakin markkinoilla nostetta edellisen otteluparin tapahtumien johdosta.

Marseille +0/DNB
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.78100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!