Eurooppa-liiga: Benfica - Toulouse

To 15.02.2024 | 22.00 | EUROOPPA-LIIGA | BENFICA - TOULOUSE

Kohde sulkeutuu: 15.02.2024 22:00


Benfica valtava suosikki!


Benfica tulee suurena suosikkina Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosaan Toulousea vastaan. Portugalin pääsarjan mestaruudesta taisteleva joukkue on materiaaliltaan, vireystilaltaan ja perustasoltaan valovuoden ranskalaisvieraita edellä. Benfica lunasti paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleissä kaatamalla Mestarien Liigan lohkovaiheen päätöskierroksella RB Salzburgin vieraskentällä numeroin 1-3 ja kiilasi näin itävaltalaisten ohi sarjataulukossa kolmanneksi.

Benfican vire matsiin tultaessa on loistava, neljästä edellisestä sarjamatsista saldona on neljä voittoa ja tasuri. Varsinkin kotonaan joukkue on ollut pysäyttämätön, sillä se on voittanut viisi viimeisintä sarjamatsiaan kotonaan ja maaliero näissä otteluissa on komea 15-3. Edellisellä sarjakierroksella se kohtasi vieraskentällä Guimaraesin, tästä ottelusta kotiintuomisina oli tasuripiste 2-2 tuloksella. Benfican sankari ottelussa oli molemmat maalit alustanut konkarihyökkääjä Angel Di Maria.Toulousella vuori kiivettävänään!


Ranskan pääsarjassa häntäpäässä majailevalla Toulousella on todella suuri haaste edessään otteluparissa Benficaa vastaan. Kuluva kausi on ollut vierajoukkueelle vaikea, eikä kotimaansa pääsarjassa putoamispeikko ole kuin pisteen Toulousea perässä. Paikan pudotuspeleistä se lunasti oltuaan Eurooppa-liigan lohkossaan Liverpoolin jälkeen toinen.

Ligue 1:ssä vieraiden taival on tällä kaudella siis ollut kivikkoinen, eikä joukkueen formikaan anna aihetta odottaa suurempaa parannusta tähän. Toulouse on edellisestä kymmenestä sarjamatsistaan voittanut vain yhden, eikä tähän tullut helpotusta edelliselläkään kierroksella. Tämän europelin kenraaliharjoituksessa joukkue kohtasi kotonaan Nantesin, joka nappasi pisteet mukaansa 1-2 vierasvoitolla. Toulousen ainokaisesta maalista ottelussa vastasi hollantilaishyökkääjä Thijs Dallinga.
Isännät selviä suosikkeja.


Benfica tulee matsin voittamaan, siitä ei ole epäselvyyttä. Toulousen nykyformi on niin karmaiseva, ettei joukkueesta ole isäntiä haastamaan. Benfican kotietu, materiaalietu ja formietu on niin valtava, että olisi järisyttävän suuri yllätys jos Toulouse pystyisi ottelusta edes tasapelin nappaamaan. Isäntien vähintään parin maalin voitolle tarjoiltava lähes kakkosen kerroin kiinnostaa kovasti, sillä Benfica on kotonaan ollut loistava ja maaleja on tullut vakuuttavaan tahtiin. Toulousen vieraspelaaminen ei ole tällä kaudella vakuuttanut, emmekä usko joukkueen puolustuspelaamisen pystyvän pitämään kotijoukkueen tehokasta hyökkäystä kurissa, niinpä nappaamme Benfican vähintään parin maalin voiton lapulle.

Pelivalintamme:

Benfica -1.5 @2.06

Comeon! - Lue arvostelu

2.06

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.99

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys