Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Eurooppa-liiga: Atalanta - Marseille

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 0.00
Huti
Marseille +0,5
2.19100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.15Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Kaikki auki Bergamossa! Porskuttaako Atalanta vai Marseille finaaliin?

Eurooppa-liigan välieräpareista tasaisemmaksi viime viikolla osoittautunut Atalanta – Marseille ratkotaan torstaina lopullisesti Gewiss Stadiumilla Bergamossa. Viikko sitten pelattiin sopuisasti 1-1 Stade Vélodromella, joten Atalanta sai paluuosaan pienen etulyöntiaseman. Pelitapahtumien valossa Marseille oli aavistuksen niskan päällä viime viikolla, mutta eipä Jean-Louis Gassetin miehistö juuri laadukkailla maalipaikoilla kuitenkaan juhlinut.

Gian Piero Gasperinin luotsaamalla La Dealla on loistavat mahdollisuudet selvitä ensi kaudeksi Mestarien liigaan, kun Eurooppa-liigan voittamalla pääsisi suoraan lohkovaiheeseen ja Serie A:ssakin on esiinnytty hiljattain sen verran tehokkaasti ja laadukkaasti, että top 5-sijoitus on pian tätä menoa plakkarissa. Maanantaina La Dea lämmitteli Salernitanan nurin Serie A:ssa eikä Gasperini itse asiassa lähtenyt kovin paljoa kierrättelemään.

Torstaina Atalanta vaikuttaisi joutuvan pelaamaan ilman Rafael Tolóita, Sead Kolasinacia sekä Emil Holmia. Alakerrasta siis puuttuu pari tärkeääkin palasta. Teun Koopmeiners, Berat Djimsiti sekä Charles De Ketelaere palaavat todennäköisesti avaukseen maanantain lepovuoron jälkeen.

Kovin nurinkurisesti Gassetin alaisuudessa pelannut Marseille on nyt välttänyt tappion viidessä peräkkäisessä matsissa kaikissa kilpailuissa. Marseille aloitti Gassetin ajanjakson viidellä voitolla, joita seurasivat viisi tappiota. Mitä seuraavaksi nähdään jää nähtäväksi. Myötätuulta on joka tapauksessa taas vaihteeksi riittänyt ja viikonloppuna saatiin lepoa, joten eiköhän OM ole valmiina peliin Gewissillä.

Ulisses Garcia, Pape Gueye ja Jean Onana ovat yhä edustuskelvottomia europeleissä. Bilal Nadir sekä Valentin Rongier jatkavat Marseillelta lasaretissa, mutta Bamo Meïté palaa kokoonpanoon. Samuel Gigot on taas pelikieltonsa jälkeen kokoonpanossa ja eiköhän Amir Murillo väisty penkille.

Marseillelle päästään ottamaan peliä

Marseillen menestyksille tarjoillaan ottelupäivän aattona maistuvia kertoimia markkinoilla, joten napataan näistä kiinni! Pelivalintana on Marseille +0,5 eli tasurillakin päästään lunastamaan. Atalanta on totta kai kiistaton ennakkosuosikki, mutta isännillä on alakerrassa poissaoloja eikä tässä match-upissa voida kuitenkaan Atalantasta puhua ylikylän joukkueena. Marseille on marinoitu kovissa eurooppalaisissa liemissä ja Pierre-Emerick Aubameyang on valmis tykittämään joukkueensa finaaliin!

Marseille +0,5
2.19100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.15Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.09100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!