Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Tshekki - Turkki

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 27.06 klo 0.00
Peli ohi
Yli 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tshekin pakko voittaa Turkki F-lohkon päätöskierroksella! 

EM-kisojen lohkovaihe tulee keskiviikkona päätökseensä ja F-lohkossa on vielä Portugalin kärkisijaa lukuun ottamatta muut sijoitukset hämärän peitossa. Turkilla on kasassa kolme pistettä ja Tshekki & Georgia-parivaljakolla yksi. Ivan Hasekin käskyttämän Tshekin on siis pakko kellistää Volksparkstadionilla Hampurissa Turkki, sillä muuten kotimatka koittaa kolmen pelin jälkeen.  

Tshekin rajoitteet hyökkäyspäässä olivat jo ennen turnausta tietysti tiedossa, mutta Georgiaa vastaan ongelmia oli yllättävän paljon omassakin kenttäpäädyssä. Turkki on nyt voitettava, jotta mitään mahdollisuuksia olisi päästä jatkoon. Tshekki saa sentään Turkkiin nähden selkeän edun erikoistilanteisiin – näistä Hasekin miehistö on luonut näissä kisoissa kaikista eniten maaliuhkaa. 

Patrik Schick on merkittävä poissaolo Tshekiltä keskiviikkona – tätä tosin kontraavat Turkin toppariosaston poissaolot. Mojmír Chytil napannee paikan kärjestä. Muuten Hasek tuskin on merkittäviä muutoksia tässä vaiheessa avariinsa tekemässä. 

Turkki hävisi toisella kierroksella rumasti Portugalille, mutta Georgiaa vastaan Vincenzo Montellan suojatit olivat kuitenkin niskan päällä ja voitosta saaduilla pisteillä voidaan päästä jatkoon siinäkin tapauksessa, että Tshekki veisi keskiviikkoiltana pidemmän korren. Portugali-ottelussa Turkki ei ollut sentään aivan lopputuloksen verran alakynnessä ja lusitaaneja avustettiin muun muassa hupaisalla omalla maalilla. 

Turkilta Abdülkerim Bardakci on pelikiellossa ja lasaretin puolella voivat olla Orkun Kökçü sekä ykkösveskari Mert Günok. Merih Demiralista tai Kaan Ayhanista leivotaan topparipari Samet Akaydinille, jos viimeiseksi mainittu on itse pelikunnossa. Topparin tontti vaikuttaa Turkille merkittävältä murheenkryyniltä, kun jo ennen turnausta Caglar Söyüncü sekä Ozan Kabak loukkaantuivat. 

F-lohkoa ei paketoida ilman maalirikasta trilleriä! 

Vetoihin otetaan suurimaalisuutta. Tshekille ei tosiaan tasapeli riitä, joten aloitteellisuutta vaaditaan Hasekin suojateilta. Turkki ei ole kovin kaksisesti puolustanut näissä kisoissa, mutta vastapainona hyökkäyspäässä on reilusti ratkaisuvoimaista talenttia. Schick on tietenkin merkattava Tshekin fläppitaululla isoksi poissaoloksi, mutta Turkilla on vastaavasti alakerrassa paljon kansaa sivussa. 

Yli 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!