Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Sveitsi – Italia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 29.06 klo 21.00
Peli ohi
Sveitsi +0
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jatkuuko Sveitsin loistovire hallitsevaa Euroopan mestaria vastaan? 

Sveitsi ja Italia iskevät yhteen EM-kisojen ensimmäisessä neljännesvälierämatsissa Berliinin Olympiastadionilla lauantaina! Sveitsi oli A-lohkossa kakkonen Saksan napattua lopulta ykkössijan ja Italia jäi katselemaan B-lohkossa Espanjan perävaloja. Italia olisi lopulta pudonnut, ellei Mattia Zaccagni olisi heiluttanut kahdeksannella lisäminuutilla ylämummoa Kroatiaa vastaan, olettaen että ottelun lopputulos ei olisi muiden lohkojen otteluihin vaikuttanut. 

Murat Yakinin käskyttämä Sveitsi oli ennakko-odotuksiin nähden yllättävän vahva joukkue alkulohkossa. Joukkueen vahvuudet ovat olleet jo vuosikausia kollektiivisessa puolustuspelaamisessa, ja karsinnoissa meno ei vaikuttanut riittävän vankalta, jotta itse kisoissa voisi tulla menestystä. Jo Unkari-pelin alusta lähtien on kuitenkin ollut selvää, että Yakin on saanut miehistönsä pelaamaan nimenomaan kollektiivina erittäin kurinalaisesti. Saksakin oltiin lähellä kaataa kolmannessa pelissä, mutta Niclas Füllkrugin osuma pelasti lohkovoiton vielä Saksalle. 

Neljännesvälierässä Sveitsillä on yksi pelikieltopoissaolo, kun Silvan Widmer ei ole pelikelpoinen korttitilin täyttymisen vuoksi. Paikkaajaksi on tulossa Leonidas Stergiou. Yläkolmikon kooste on vielä hieman hämärän peitossa, mutta Breel Embolon luulisi ainakin starttaavan. 

Italiankaan suhteen ei moni odottanut tältä ryhmältä urotekoja ja on sanottava, ettei Italian suoritustasossa varsinaisesti ole ollut juurikaan mitään yllättävää. Luciano Spallettin ryhmä osaa puolustaa, mutta hyökkäyspäässä murtautuminen on tuottanut suuria tuskia – ei tällä rosterilla tosin paljon parempaankaan pysty. Espanjaan nähden tasoero oli keskinäisen pelin perusteella huomattava, vaikka Italia pelin vain yhdellä maalilla hävisikin. 

Italialla on yksi merkittävä pelikieltolainen, kun turnauksen parhaimmistoon alkulohkossa noussut Riccardo Calafiori puuttuu alakerrasta. Korvaajaksi on näillä näkymin tulossa joko Gianluca Mancini tai Alessandro Buongiorno

Käkikellomaa saa Italian vaikeuksiin!

Italia ansaitsee tässä tietenkin hienoisen suosikkiasemansa, mutta näillä kertoimilla kelpaa kuitenkin ottaa positiota vastapuolelta. Sveitsi on ollut taktisesti erinomainen ja Italiaakin vastaan pelisuunnitelma saataneen hiottua hyvään jamaan ennen kick-offia. Italian hyökkäysmallit vaikuttavat melko yksipuolisilta ja maalipaikat voivat siten olla kiven alla. Peli-ideana on Sveitsi +0!

Sveitsi +0
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.24Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!