Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Portugali - Slovenia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 2.07 klo 0.00
Peli ohi
Portugali -1,5
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Omaako Slovenia eväitä kiusata F-lohkon voittajaa neljännesvälierissä? 

EM-kisoissa toistaiseksi hieman mollivoittoisesti esiintynyt Portugali kohtaa maanantai-iltana Slovenian neljännesvälierissä Frankfurtissa. Roberto Martínezin suojatit hävisivät lohkovaiheen päätöskierroksella Georgialle, joskin on syytä huomioida lusitaanien voittaneen jo lohkonsa ennen tätä. Slovenia oli C-lohkon pelillisesti ja tuloksellisesti isoin yllättäjä! 

Portugalia povailtiin ennen turnausta jopa mestariksi, mutta mestarisuosikilta Martínezin ryhmä ei ole kyllä toistaiseksi näyttänyt. Turkki-peli meni toki tuloksellisesti putkeen, mutta pelitapahtumia Portugali ei ole kovin selvästi päässyt missään ottelussa vielä dominoimaan. Parannettavaa on ollut oikeastaan niin hyökkäyspäässä kuin alakerrassakin, mutta kenties pienellä taktisella hienosäädöllä saadaan isompaa vaihdetta silmään! 

Martínez lepuutteli Georgia-matsissa suurinta osaa rosteristaan, joten tuoreita jalkoja lusitaaneilla ainakin piisaa. Cristiano Ronaldo saanee jatkaa piikissä, vaikka maalin makuun ei ole vielä mies päässyt. Rafael Leão oli Georgia-ottelusta kokonaan sivussa pelikiellon takia ja paluu avaukseen on saletti. 

Matjaz Kekin piiskuroima Slovenia eteni lohkovaiheessa vahvalla kollektiivisella pelaamisellaan tasapelistä toiseen. Sloveniaa oli kaavailtu lohkon heittopussiksi monissa ennakkokaavailuissa, mutta toisaalta hiipuvat Tanska ja Serbia on varmuudella nähty voitettavissa olevina joukkueina. Sloveniahan nappasi tasurin päätöskierroksella myös todella nuhaisesta Englannista, joten kokonaisuudessaan sloveeneille voidaan antaa reipasta plussaa lohkovaiheen peleistä! 

Sivussa Slovenialta on näillä näkymin ainoastaan vasen laitapakki Erik Janza, jolla on korttitili täynnä. Jure Balkovec on aika lailla yksi yhteen-korvaaja. Slovenialla tuskin on muuten mitään erikoista avauskokoonpanossa – tutulla ja turvallisella 4-4-2:lla jatketaan! 

Laatuylivoima paistaa läpi!

Tässä vaiheessa taitaa tulla Slovenialle noutaja. Portugali pääsi lepäilemään viimeisessä lohko-ottelussa samalla kun Slovenialla oli vielä jatkopaikan kohtalo pelissä. Portugali ei ole vielä vakuuttanut, mutta kyllä tällä rosterilla pitäisi siitä huolimatta jatkopaikka napata plakkariin. Portugali -1,5 maistuu lapulle.

Portugali -1,5
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!