Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Hollanti - Turkki

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 7.07 klo 0.00
Peli ohi
Hollanti -1
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Hollanti ja Turkki tappelevat kynsin hampain EM-välieräpaikasta! 

Hollanti ja Turkki iskevät yhteen lauantai-iltana Berliinin Olympiastadionilla EM-puolivälieräottelun merkeissä. Neljännesvälierissä Romania oli Hollannille käytännössä suupala ja Turkki painoi pari osumaa Itävallan verkkoon ja tämä riitti lopulta 1-2-loppulukemin jatkopaikkaan, kun Mert Günok teki uskomattoman gamesaverin lisäajalla.  

Ronald Koemanin käskyttämä Hollanti jäi alkulohkossa Itävallan ja Ranskan jälkeen kolmanneksi, mutta neljä pistettä riittivät kuitenkin helponlaisesti jatkopaikkaan. Oranje pääsi hyvillä myötätuulilla kaavion helpommalle puolelle ja E-lohkon voittaja Romania oli takuulla Koemanin miehistölle mieluisa vastustaja. Tasoero näkyi tässä ottelussa kyllä vahvasti ja Hollannin 3-0-voittolukemat kuvasivat aika hyvin kenttätapahtumia. 

Hollanti pääsee lauantain matsiin mitä ilmeisimmin parhaalla avauksella. Matthijs de Ligt on ollut kuntoutuksessa ja penkille näissä kisoissa juuttunut toppari tuskin on mukana millään muotoa Berliinissä. Romania-matsiin nähden tuskin nähdään montaakaan muutosta avauskokoonpanoon. Hyökkäyksen oikealla laidalla voidaan nähdä Steven Bergwijnin sijasta Donyell Malen

Neljännesvälierään altavastaajana lähtenyt Turkki osui Merih Demiralin toimesta jo ensimmäisellä minuutilla Itävallan nuottaan erikoistilanteesta. Tämä oli Vincenzo Montellan suojateille täydellinen startti, sillä Turkki ei sallinut Itävallan käyttää vahvuuksiaan oikeastaan koko avausjaksolla. Toisella puoliajalla Turkki valui lisää ja Itävalta kävi lähellä tasoitusosumaa. Turkilta kuitenkin kokonaisuudessaan mallikas suoritus ennalta vahvemmaksi arvioitua kollektiivia vastaan! 

Demiralille langetettiin puolivälierään sekä mahdolliseen välierään pelikielto miehen juhlittua jatkopaikkaa UEFAn näkökulmasta arvioituna hieman turhan poliittissävytteisesti. Turkki onkin nyt alakerrassa hieman liisterissä, jos Samet Akaydin ei ole pelikykyinen. Keskikentältähän puuttuu pelikieltoja kärsivät Ismail Yüksek sekä Orkun Kökçü, joten Kaan Ayhanin panokselle taitaa olla kysyntää keskikentällä. Hakan Çalhanoglu on kärsinyt oman pelikieltonsa. 

Turkin matka tyssää puolivälieriin! 

Vetoihin maistuu mainiosti Hollanti -1:n aasialaisella tasoituksella. Turkin puolustuspelaaminen ei ole näissä kisoissa aivan liian vakuuttavalta näyttänyt ja Hollanti saa uudella ihanneavauksellaan mukavasti liikettä Turkin linjojen väliin. Näiden joukkueiden suurin ero tulee nimenomaan puolustuspelaamisen tasossa. Hollanti on Turkkia vahvempi myös erikoistilanteissa, ellei nyt sitten Çalhanoglun lapikkaasta nähdä jotain taianomaista. 

Hollanti -1
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!