Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Hollanti - Itävalta

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 25.06 klo 21.00
Peli ohi
Itävalta +0/DNB
2.66100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Yllättääkö Itävalta Hollannin housut kintuissa? 

EM-kisojen D-lohkon päätöskierroksella Hollanti ja Itävalta iskevät yhteen Berliinin Olympiastadionilla. Oranjella on kasassa neljä pistettä, kun se onnistui pitämään Ranskan toisella kierroksella nollilla. Itävalta voitti Hollannin tavoin Puolan, mutta Les Bleusille Ralf Rangnickin suojatit joutuivat kuitenkin taipumaan ensimmäisessä ottelussa. Itävallalle voi riittää tiistaina myös tappio, kunhan maaliero säilyy siedettävänä. 

Ronald Koemanin käskyttämä Hollanti on esiintynyt pitkälti odotusten mukaisesti kahdessa ensimmäisessä pelissään. Oranje pelaa hyökkäysvoittoista futista, jolla saatiin molemmissa peleissä myös kelpo tulos. Aivan mestaruustaistoon tuskin kuitenkaan ovat Hollannin eväät riittämässä, etenkään kun loukkaantumisten takia keskikenttä meni jo ennen kisoja varamiehiseksi. 

Koemanilla on tiistaina koko rosteri terveenä, kun Brian Brobbeykin on selättänyt takareisivaivansa. Koeman on aloittanut molemmat pelit neljän alakerralla ja samaa lienee luvassa tiistainakin. Joey Veerman ja Jeremie Frimpong vaikuttaisivat kamppailevan yhdestä avauksen paikasta. 

Itävalta on muutamista loukkaantumispoissaoloista huolimatta pelannut vahvasti ensimmäisillä kierroksilla. Rangnick haluaa joukkojensa etenevän suoraviivaisesti kohti vastustajan maalia ja kun pallo menetetään, vastaprässillä isketään välittömästi kiinni vastustajaan. Puolaa vastaan saatiin viimein tulosta, kun ottelun loppupuolella matsi kääntyi ansaitusti Itävallalle ja Puola paineli tämän seurauksena laulukuoroon. 

Rangnickin ryhmästä lienee sivussa vain toppari Gernot Trauner. Puola-ottelussa avanneet Max Wöber ja Kevin Danso olivat levossa Puolaa vastaan, kun Trauner avasi Philipp Lienhartin kaverina. Toppariruletti siis jatkuu tiistaina. Alexander Prassia ja Romano Schmidiä huhuillaan myös itävaltalaismediassa avariin. Rotaatio lienee joukkueen kuluttavan pelitavan takia järkevää. 

Itävallan prässi- ja kaksinkamppailuvoima puree! 

Itävallan menestyksiä kelpaa sipaista lapulle! Rangnickin ryhmä on loistava voittamaan kakkospalloja keskikentällä ja näistä lähdetään todella kovaa vauhtia hyökkäykseen. Hollanti ei vaikuta millään tavalla ylikylän joukkueelta, vaikka yksilölaatua piisaakin nimilistassa mukavasti. Laadukkaalla kollektiivisella pelaamisella Oranje on ilman muuta yllätettävissä. 

Itävalta +0/DNB
2.66100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.57100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!