Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Hollanti - Englanti

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 11.07 klo 0.00
Peli ohi
Molemmat tekevät maalin
2.2100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.09100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Onko Hollanti Englannin toisen peräkkäisen EM-finaalipaikan tiellä? 

Hollanti ja Englanti taistelevat keskiviikkona Signal Iduna Parkilla EM-finaalipaikasta! Tätä parivaljakkoa voisi kuvailla hyvinkin onnekkaaksi, sillä molemmilla on alla mollivoittoinen turnaus, mutta erittäin suosiollisen kaavion turvin on porskutettu neljän parhaan joukkoon. Voimasuhdeasetelma on markkinoilla ennen ottelupäivää hieman Englantiin päin kallellaan. 

Hollanti ei kuulunut ennen turnausta lähimainkaan voittajasuosikkien joukkoon ja puolustuspelaaminen on kieltämättä vaikuttanut aika huteralta. Hyökkäyspositioilla tehoista on vastannut lähinnä Cody Gakpo, joka kamppailee tällä hetkellä kynsin hampain maalikuninkuudesta – yhdelläkin maalilla pääsisi ylhäiseen yksinäisyyteen kolmen maalin miesten edelle. Puolivälieräottelu Turkkia vastaan oli Hollannilta varsin mitäänsanomaton suoritus ja lopussa oli Turkilla useampikin tontti rankoa Oranjea. 

Isoin kysymysmerkki Hollannin avarissa on, että laitetaanko Wout Weghorst alusta asti tositoimiin? Weghorstin vaihto sai Hollannin kunnon lentoon Turkki-ottelussa ja kyllähän näin kookkaan kärkimiehen myötä hyökkäyspeliin saadaan ihan uudenlaisia ulottuvuuksia. Sairastupa Oranjella ammottaa tyhjyyttään. 

Englanti kellisti pudotuspeleissä Slovakian ja Sveitsin vasta jatkoajalla. Mentaalista vahvuutta Kolmelta leijonalta vaikuttaisi sentään nuhaisesta pelaamisesta huolimatta löytyvän, mikä kenties keikauttikin vaakakuppia hieman Englannin puolelle ennen keskiviikon semifinaalia. Hyökkäyspäässä Gareth Southgaten miehistö ei ole vieläkään kyennyt laadukkaaseen murtautumiseen, mutta isossa kuvassa puolustus on sentään pitänyt kelvollisesti. Hollantia vastaan annettaneen vastustajalle avaimet käteen pallonhallinnan suhteen, vaikka toki Englantikin saa takuulla omat hallintajaksonsa. 

Englannin tärkein kokoonpanotieto on Luke Shawn kuntoutuminen – Manchester Unitedin laitapakki omaa täysin poikkeuksellista pallollista kyvykkyyttä, kun verrataan muihin vasemmalle tyrkyllä olleisiin vaihtoehtoihin. Sveitsi-pelissä penkiltä sisään tullut Shaw voi olla nyt jopa avauksessa, mutta jos matsi menee jatkoajalle, ei 120 minuuttia ole kuitenkaan realismia. 

Kahden huonosti pelanneen poppoon välillä luvassa maaleja!

Parhaiten lapulle keskiviikon semifinaaliin maistuu molempien joukkueiden maalinteko! Englanti oli paikoitellen hätää kärsimässä pallottomana Sveitsiä vastaan ja Hollantikin kykenee aiheuttamaan kaikenlaisia hankaluuksia Englannin alakerralle. Samaan hengenvetoon huikataan vielä, että haavanlehden lailla vavissut Hollanti-alakerta tuskin missään tapauksessa nollaa on tässä koitoksessa pitämässä. 

Molemmat tekevät maalin
2.2100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.09100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.09Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.04100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.02100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!