Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Espanja - Georgia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 1.07 klo 0.00
Peli ohi
Espanja -2
2.12100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Onko EM-yllättäjällä eväitä haastaa Espanjaa pudotuspeleissä?

Espanjan EM-kultajahti jatkuu sunnuntaina kisojen ensikertalaista Georgiaa vastaan RheinEnergieStadionilla Kölnissä. Luis de la Fuenten suojatit olivat suvereenilla pelipäällä kuolemanlohkoksikin tituleeratussa B-lohkossa ja Georgia eteni puolestaan sensaatiomaisesti jatkoon voitettuaan viimeisessä lohkomatsissa Portugalin! 

Espanja ei päästänyt lohkovaiheessa ainuttakaan maalia! Kroatia tosin pääsi ensimmäisessä ottelussa maalipaikoille ja rankkarinkin Zlatko Dalicin ryhmä hassasi, mutta toiseen otteluun Italiaa vastaan La Roja iski jo todella tyylikkäästi liinat kiinni ja Italialla ei lopulta ollut juurikaan palaa haastaa pelillisesti. Päätöskierrokselle Albaniaa vastaan Espanja pääsi jo kierrättämään kunnolla, kun lohkovoitto oli plakkarissa – tästä Espanja saa etua myös hieman Georgia-peliin. 

Sivussa Espanjalta on mahdollisesti vain Jesús Navas. Toppariparina on harjoituksissa testattu Nachoa ja Robin Le Normandia eli Aymeric Laportea kutsuisi mahdollisesti penkki. Albania-pelin lepuutusten jälkeen avaukseen hyökkäykseen palaavat Nico Williams, Álvaro Morata ja Lamine Yamal

Kisojen ennakkokaavailuissa Georgialla ei pitänyt olla juuri mitään mahdollisuuksia napata yhtä pistettä enempää ja tuloksellisesti Willy Sagnolin ryhmä aloittikin mollivoittoisissa merkeissä, kun Turkki vei värikkäässä ottelussa pisteet 3-1-lukemin. Kakkospelissä Georgia onnistui niistämään pisteen Tshekiltä ja päätösottelussa panoksetonta Portugalia vedeltiin uskomattomalla tavalla kölin alta ja tällä pistepotilla Georgia eteni lopulta jatkoon! 

Kokoonpanotilanne Georgialla on hyvä sunnuntaihin lähdettäessä. Anzor Mekvabishvili kärsii pelikieltoa, mutta kenenkään ei pitäisi olla tällä tietoa lasaretissa. Sagnol tuskin isoja muutoksia tekee avaukseensa saati pelisapluunaansa – omassa päässä puolustetaan matalalla viiden pakin linjalla ja hyökkäyksiinlähdöissä iso vastuu on tietenkin lusitaaneja vastaan avausmaalin iskeneellä Khvicha Kvaratskhelialla. Giorgi Mamardashvililtä tarvitaan toki myös veräjällä uutta supermiesperformanssia, jotta Georgia voi kahdeksan parhaan joukkoon edetä. 

Nouseeko Georgialla tie pystyyn? 

Vaikka Georgian jatkoonpääsy olisi futisromanttisesti uskomatonta, on realiteetit kuitenkin syytä tunnustaa tässä vaiheessa – Espanja pelaa mielettömän dominoivaa futista ja Georgia tarvitsee uutta salamaa kirkkaalta taivaalta, jotta jatkoon päästäisiin. Kertoimien valossa pelattavaa löytyi Espanjan puolelta -2:n aasialaisella tasoituksella.

Espanja -2
2.12100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.08Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.0830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!