Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-kisat: Espanja - Englanti

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 15.07 klo 0.00
Peli ohi
Espanja 1X2
2.55100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Euroopan mestari kruunataan sunnuntaina Berliinissä! 

Jalkapallon EM-kisoissa on enää yksi ottelu pelaamatta, mutta se on peleistä kaikkein kutkuttavin! Jäljellä on tietenkin enää Berliinin Olympiastadionilla pelattava loppuottelu, jossa vastakkain ovat vakuuttavaa ja innostavaa futista pelannut Espanja sekä läpi harmaan kiven runnonut Englanti. 

Luis de la Fuenten luotsaama Espanja arvottiin hankalaan alkulohkoon, josta tosin oltiin jo kahden ottelun jälkeen varmuudella lohkovoittajan ominaisuudessa jatkossa, kun Kroatia ja Italia jäivät La Rojan jyrän alle. Espanja joutui tämän jälkeen pudotuspelikaavion selkeästi rankemmalle puolelle ja Georgia-murskajaisten jälkeen Saksa ja Ranska kellistettiin matkalla loppuotteluun. Espanjalla on ollut näissä kisoissa monta onnistujaa, mutta nuoret Lamine Yamal ja Nico Williams sekä keskikentän Rodri, Fabián Ruiz ja Dani Olmo ovat olleet selkeimpiä johtotähtiä. 

Finaalissa Espanja saa takaisin pelikiellosta Robin Le Normandin sekä Dani Carvajalin. Pedri jatkaa tietenkin vielä polvivamman takia lasaretissa, joten Olmolle on luvassa jälleen paikka avauksessa. Muutoin de la Fuente jatkanee tutulla sapluunalla. 

Englanti on pelannut surkean alkulohkovaiheen jälkeen nousujohteista turnausta. Slovakiaa ja Sveitsiä vastaan Gareth Southgaten suojatit joutuivat operoimaan pidemmän kaavan mukaan ja sama näytti olevan agendalla myös välierässä Hollantia vastaan, kunnes Ollie Watkinsin näpsäkkä kuti takakulmaan vapautti englantilaiset juhlimaan finaalipaikkaa. Hollanti-pelissä Englanti oli jo selkeästi aiempia otteluita parempi, mikä lupailee myös loppuotteluun hyvää. Altavastaajana Kolme Leijonaa silti on, siitä ei pääse mihinkään. 

Southgatella on sunnuntaina koko rosteri käytettävissä. Luultavasti suunnitelmana on jatkaa kolmella topparilla, kun tämä formaatio on selkeästi terävöittänyt Englannin pelaamista. Kieran Trippier avannee jälleen vasemmalla, mutta Luke Shawkin lienee jo riittävän hyvässä kunnossa, jos kutsu käy avariin. 

Espanja vie jalkapallon Madridiin!  

Näillä kertoimilla napataan Espanjan suoraa voittoa lapulle – jalkapallo ei siis tälläkään kertaa ole tulossa kotiin! Englanti ei kykene prässäämään kovin laadukkaasti, mikä availee Espanjalle valtavasti tiloja hyödynnettäväksi. Vaihtoehtoisesti Englanti voi myös valua blokkipuolustamaan, mutta tämäkään ei Espanjaa vastaan ole mikään kovin suurella todennäköisyydellä voittava suunnitelma – käytännössä Declan Ricelta ja Kobbie Mainoolta vaaditaan täydellistä matsia. Turnauksen paras joukkue saanee Berliinin illassa kruununsa. 

Espanja 1X2
2.55100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.47100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.42100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!